Sunset Overdrive (PC) 139 kr.
SUNSET OVERDRIVE SPILBESKRIVELSE

Gå ikke glip af singleplayer-kampagnen fra det spil, som IGN har tildelt Best Xbox One Game of 2014, spillet, som polygon bedømte 9 ud af 10, og det spil, som Eurogamer kalder "et frisk pust". I Sunset Overdrive er året 2027 og Sunset City er under belejring. En forurenet energidrik har forvandlet størstedelen af ​​befolkningen til giftige mutanter. For mange er det verdens ende, men for dig er det en drøm der kommer i opfyldelse. Din gamle chef? Død. Dit kedelige job? Væk. Lav den åbne verden til din taktiske legeplads ved at male, hoppe og vægkøre over hele byen, mens du bruger et ødelæggende, ukonventionelt arsenal. Med hyper-bevægelighed, unikke våben og tilpassede specielle evner, ændrer Sunset Overdrive reglerne for traditionelle skydespil og leverer et eksplosivt, stilfuldt og helt unikt eventyr.

Omfavn Sunset Citys kaos gennem en hyper-farverig, post-apokalyptisk singleplayer-kampagne og to bonusudvidelser, Mystery of Mooil Rig og Dawn of the Rise of the Fallen Machines. Kæmp imod sindssyge mutanter, drabelige robotter og onde bøller på dine rejser med den medfølgende våbenpakke.

  • En åben verden uden regler - Spring væk fra bygninger, løb langs vægge og kør på strømledninger og skinner for at ødelægge dine fjender fra alle vinkler.
  • Overdrevne våben - Indsaml og opgradér et arsenal af ukonventionelle våben, der bruger ting som dynamit, fyrværkeri, harpuner og syre til at ødelægge dine fjender.
OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Hvordan virker det? Modtager jeg Sunset Overdrive fysisk?

Nej, du modtager en Sunset Overdrive produktnøgle (Sunset Overdrive CD Key), som du modtager via e-mail. Du skal derefter bruge Steam-platformen til at indløse din Sunset Overdrive produktnøgle (Sunset Overdrive CD Key), og du er derefter klar til downloade, installere og spille Sunset Overdrive. Ved køb af spillet, modtager du samtidig en vejledning til hvordan dette gøres, hvis du skulle være i tvivl. Så bliver det ikke nemmere!

Hvad indeholder Sunset Overdrive? Får jeg samme indhold som hos Steam?

Du får standard-udgaven af Sunset Overdrive som digital download til Steam.

Platform PC
Multiplayer Nej
Udgivelsesdato 16-11-2018
Systemkrav MINIMUM:
Kræver en 64-bit processor og operativsystem
Styresystem: Windows 8 or higher
Processor: Intel Core i5 3470 @ 3.0hz || AMD-FX-6300
Hukommelse: 8 GB RAM
Grafik: Geforce 750 Ti || AMD Radeon R7 260X
Diskplads: 30 GB tilgængelig plads
ANBEFALET:
Kræver en 64-bit processor og operativsystem
Styresystem: Windows 10
Processor: Intel Core i5 46
Mere
Gennemsnitlig vurdering:
0

Der er i øjeblikket ingen anmeldelser