Shenmue III (PC)

Vær klar til at spille Shenmue III på dagen!  Ved forudbestilling bliver beløbet først trukket ved levering. Din CD key (produktnøgle) bliver sendt på udgivelsesdatoen eller 1-2 dage før!

SHENMUE III SPILBESKRIVELSE

Shenmue er almindeligvis kendt som et af de mest ambitiøse spilprojekter i historien, som fangede fantasien fra spillere fra hele verdenen. Shenmue etablerede et åbent verdensformat for action RPG spil. En inspirerende verden med en fordybende historie med filmiske sekvenser, et realistisk kampsystem og underholdende minispil, Shenmue opnåede anerkendelse og tilbedelse over hele verden.

Shenmue III ser den ivrige forventede fortsættelse af den episke historiedrevne saga. Tag kontrol over Ryo Hazuki, en teenagekunstner, der er fast besluttet på at løse mysteriet bag hans fars mord og for at tage hævn.

Udforsk en levende, farverig åben verden, mød spændende figurer og begynd på et filmisk eventyr, som vil tage dig længere ind i fjendens territorium og dybere ind i Phoenix Mirror's mysterium.

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Hvordan virker det? Modtager jeg Shenmue III fysisk?

Nej, du modtager en Shenmue III produktnøgle (Shenmue III CD Key), som du modtager via e-mail. Du skal derefter bruge Steam-platformen til at indløse din Shenmue III produktnøgle (Shenmue III CD Key), og du er derefter klar til downloade, installere og spille Shenmue III. Ved køb af spillet, modtager du samtidig en vejledning til hvordan dette gøres, hvis du skulle være i tvivl. Så bliver det ikke nemmere!

Hvad indeholder Shenmue III? Får jeg samme indhold som hos Steam?

Du får standard-udgaven af Shenmue III som digital download til Steam.

Publisher Deep Silver
Udvikler YS Net
Platform PC
Sprog Engelsk
Multiplayer Nej
Udgivelsesdato 27-08-2019
Gennemsnitlig vurdering:
0

Der er i øjeblikket ingen anmeldelser