Warhammer: Chaosbane Deluxe Edition (PC) 369 kr.
WARHAMMER: CHAOSBANE DELUXE EDITION SPILBESKRIVELSE

I en verden hærget af krig og domineret af magi, er du det sidste håb for Empire of Man mod Chaos-horden. Spil alene eller sammen med op til 4 spillere i lokal eller online co-op, vælg en helt blandt 4 karakter-classes med unikke og supplerende evner, og gør dig klar til kampe med brug af nogle af de mest kraftfulde artefakter fra Old World.

• DET FØRSTE HACK-AND-SLASH i Warhammers fantasiverden fortalt gennem en helt ny historie skrevet af Mike Lee (en Black Library-forfatter), og et soundtrack komponeret af Chance Thomas.

• BRUTALE KAMPE: Fra Nulns kloaker til Praags ødelagte gader; kæmp dig vej gennem monsterhorder med over 180 forskellige krafter. Aktiver din blodtørst, en altødelæggende skill, for at undsluppe de sværeste situatiuoner.

• 4 KARAKTER-CLASSES, hver med unikke skills og tilpasning: En Imperiesoldat der kan modstå hårde skader, en Dværg med speciale i nærkamp, en High Elf der kan gøre skade på afstand ved at bruge magi eller en Wood Elf der lægger dødbringende fælder og kan skyde med bue som ingen anden!

• EN XXL BESTIARY med over 70 monstre med Chaos-guder og unikke bosser. Kæmp mod Nurgles undersåtter, Khornes afkom og bølger af hæslige skabninger!

• OPTIMERET TIL CO-OP: Solo eller op til 4 spillere, lokalt eller online, class-synergien og brugerfladen er skabt til co-op. Kombiner forskellige skills og krafter til at skabe endnu mere hårdtslående effekter.

• HØJ GENSPILSVÆRDI: Story-mode, en boss rush-mode, utallige dungeons og jævnlige opdateringer på en rig og varieret spiloplevelse Og med 10 sværhedsgrader kan du finde den helt rigtige udfordring til netop dig.

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Hvordan virker det? Modtager jeg Warhammer: Chaosbane Deluxe Edition fysisk?

Nej, du modtager en Warhammer: Chaosbane Deluxe Edition produktnøgle (Warhammer: Chaosbane Deluxe Edition CD Key), som du modtager via e-mail. Du skal derefter bruge Steam-platformen til at indløse din Warhammer: Chaosbane Deluxe Edition produktnøgle (Warhammer: Chaosbane Deluxe Edition CD Key), og du er derefter klar til downloade, installere og spille Warhammer: Chaosbane Deluxe Edition. Ved køb af spillet, modtager du samtidig en vejledning til hvordan dette gøres, hvis du skulle være i tvivl. Så bliver det ikke nemmere!

Hvad indeholder Warhammer: Chaosbane Deluxe Edition? Får jeg samme indhold som hos Steam?

Warhammer: Chaosbane Deluxe Edition indeholder:

  • Hovede spillet
  • 4 dages tidlig adgang
  • Emote pakke
  • Pet pakke
  • Gold Boost
Udvikler Eko Software
Platform PC
Sprog Engelsk
Multiplayer Ja
Udgivelsesdato 04-06-2019
Systemkrav MINIMUM:
Requires a 64-bit processor and operating system
OS: 64bits version of Windows® 7, Windows® 8, Windows® 10
Processor: Intel® Core i3 or AMD Phenom™ II X3
Memory: 6 GB RAM
Graphics: NVIDIA® GeForce® GTX 660 or AMD Radeon™ HD 7850 with 2 GB RAM
DirectX: Version 11
Storage: 15 GB available space
Sound Card: DirectX Compatible Soundcard

REC
Mere
Gennemsnitlig vurdering:
0

Der er i øjeblikket ingen anmeldelser