Automachef (PC) 79 kr.
AUTOMACHEF SPILBESKRIVELSE

Velkommen til Automachef, et spil om ressourcehåndtering hvor du designer køkkener, programmerer maskiner og lader dit indre geni folde sig ud! Det er i dag vi skal konstruere morgendagens køkken

Planlæg. Placér. Programmér:
Design og byg automatiserede restauranter, og programmér dem til at køre som velsmurte maskiner! Har du gåpåmod og knowhow til at indtage verdenen med automatiserede restauranter?

Udfordrende hovedbrud:
Læg hovedet i blød for at tackle scenarier med ressourcehåndtering og rumlige hovedbrud! Mangler der hotdogs? Du fixer det! Brænder køkkenet? Intet problem for en smart person som dig!

Flere hovedbrudstilstande:
Forsøg dig på missionsbaner, rejs gennem forretningsverdenen i kontrakt-tilstand, eller bare giv gas i sandkassetilstand, og spil indtil du indtil du ikke kan mere

Endeløs charme og finurlig humor:
Leveret i overflod af vores hjælpeløst vildledte robot menneskelige protagonist - Robert Person. Som helt bestemt er et menneske. Spørg ikke.

Understøtter mods:
Kan du bidrage med noget til maden? STORARTET! Træd frem til hakkebrættet og lav dine egne ingredienser, opskrifter og scenarie-baner med Steam Workshop!

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Hvordan virker det? Modtager jeg Automachef fysisk?

Nej, du modtager en Automachef produktnøgle (Automachef CD Key), som du modtager via e-mail. Du skal derefter bruge Steam-platformen til at indløse din Automachef produktnøgle (Automachef CD Key), og du er derefter klar til downloade, installere og spille Automachef. Ved køb af spillet, modtager du samtidig en vejledning til hvordan dette gøres, hvis du skulle være i tvivl. Så bliver det ikke nemmere!

Hvad indeholder Automachef? Får jeg samme indhold som hos Steam?

Du får standard-udgaven af Automachef som digital download til Steam.

Platform PC
Multiplayer Nej
Udgivelsesdato 23-07-2019
Systemkrav MINIMUM:
Kræver en 64-bit processor og operativsystem
Styresystem: Windows 7 64-bit
Processor: Intel Core i5-2300 or AMD A8-5600K
Hukommelse: 4 GB RAM
Grafik: GeForce GTX 550 Ti or Radeon HD 7770
DirectX: Version 11
Diskplads: 4 MB tilgængelig plads
Lydkort: DirectX Compatible Sound Card
ANBEFALET:
Kræver en 64-bit processor og operativsystem
Mere
Gennemsnitlig vurdering:
0

Der er i øjeblikket ingen anmeldelser