Black Future '88 (PC) 129 kr.
BLACK FUTURE '88 SPILBESKRIVELSE

Black Future ’88 er et Synth-Punk roguelike 2D action Shooter. Kravl op af et altid voksende tårn for at nå toppen og dræbe dens sindsyge ejer…før dit hjerte sprænger. Skyd, hug, sprint og opgrader dig selv for at overleve de uendelige waves af farlige fælder,  AI, skøre junkies og kolossale Wardens som står i din vej i denne alternative version af 1988.

Verden er stadig i chok efter en nuklear katastrofe, skabt af Duncan, tårnets arkitekt. Den første af hans bomber faldt i sommeren 1988, og i december havde de mørklagt solen med uendelig regn. Vi besluttede at stoppe med at holde tiden efter dette, og det har været 1988 lige siden. Alt, der levede gennem det første angreb, vil dø i de ekstreme oversvømmelser, der fulgte. Dette er tidspunkterne efter, hvor der ikke er flere måneder eller endda uger ... alt måles i minutter tilbage at leve.

Tag din kappe på som en af de sidste resterende misfit-overlevende, og kæmp dig vej til toppen af tårnet for at dræbe arkitekten og stoppe den uendelige atomregn. Stig op for at dø og dø for at overleve.

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Hvordan virker det? Modtager jeg Black Future '88 fysisk?

Nej, du modtager en Black Future '88 produktnøgle (Black Future '88 CD Key), som du modtager via e-mail. Du skal derefter bruge Steam-platformen til at indløse din Black Future '88 produktnøgle (Black Future '88 CD Key), og du er derefter klar til downloade, installere og spille Black Future '88. Ved køb af spillet, modtager du samtidig en vejledning til hvordan dette gøres, hvis du skulle være i tvivl. Så bliver det ikke nemmere!

Hvad indeholder Black Future '88? Får jeg samme indhold som hos Steam?

Du får standard-udgaven af Black Future '88 som digital download til Steam.

Platform PC
Sprog Engelsk
Multiplayer Ja
Udgivelsesdato 21-11-2019
Systemkrav MINIMUM:
Styresystem: Windows 7 or later
Processor: Intel Core 2 Duo E6320 (2*1866) or equivalent
Hukommelse: 2 GB RAM
Grafik: GeForce 7600 GS (512 MB) or equivalent
Diskplads: 2 GB tilgængelig plads
Gennemsnitlig vurdering:
0

Der er i øjeblikket ingen anmeldelser