Cat Quest (PC/MAC) 89 kr.
CAT QUEST SPILBESKRIVELSE

Cat Quest er et open world RPG som sat i den pawsome verden af katte!
Hop ud i et kæmpe eventyr i jagten på den onde Drakoth og din katnappet søster! Udforsk Felingard's kæmpe åbne verden, risiker liv og lemmer i dungeons for episk loot, og giv en pote til en behåret cast af karaktere i side quests.

Real-time kamp
Kamp i Cat Quest tager plads i real time, som giver dig muligheden for at komme tæt på dine fjender og start med et hug fra dit sværd, undvig så med det samme for at undgå et counter-attack, og slut dem så af med kraftfuld magi! Anskaf dig den gamle magi af Lightnyan, Flamepurr, og Healpaw for at udslette dine fjender! (Fur real!)

Tilpas dit udstyr
Giv din catventurer udstyr! Furrtrækker du magi? Giv din catventurer arcane hood, robes, og en stav for at give dig mere mana! Vil du beskytte dig? Giv din catventurer chainmail for at give dig mere liv og for at få mere beskyttelse. Våben, udstyr, og magi kan blandes for at give din den purrfekte kombination som passer til din spillestil!

Udforsk verden
Verden af Felingard er fyldt til kanten med spændende steder og folk! Udforsk den forheksede by hvor dem der bor der spiser alt for meget kød, eller hjælp magikerne Mewlin og Meowgan i deres søgen efter at ødelægge det magiske forsegling. Udforsking er en af hovede elementerne i Cat Quest, og med lokationer som Bermewda's Triangle, the Furbidden Fields, og Pawt City er det bare med at komme i gang!

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Hvordan virker det? Modtager jeg Cat Quest fysisk?

Nej, du modtager en Cat Quest produktnøgle (Cat Quest CD Key), som du modtager via e-mail. Du skal derefter bruge Steam-platformen til at indløse din Cat Quest produktnøgle (Cat Quest CD Key), og du er derefter klar til downloade, installere og spille Cat Quest. Ved køb af spillet, modtager du samtidig en vejledning til hvordan dette gøres, hvis du skulle være i tvivl. Så bliver det ikke nemmere!

Hvad indeholder Cat Quest? Får jeg samme indhold som hos Steam?

Du får standard-udgaven af Cat Quest som digital download til Steam.

Virker Cat Quest også til Mac?

Ja, denne produktnøgle giver adgang til Cat Quest som digital download til Steam på både PC og Mac.

Publisher PQube Limited
PEGI-rating
Udvikler The Gentlebros
Platform PC/MAC
Sprog Engelsk
Multiplayer Nej
Udgivelsesdato 08-08-2017
Systemkrav Windows:
MINIMUM:
Styresystem: Windows 7
Processor: Intel(R) Core(TM) i3-2100 CPU @ 3.10GHz (4 CPUs), ~3.1GHz
Hukommelse: 4 GB RAM
Grafik: Intel(R) HD Graphics 520
Diskplads: 250 MB tilgængelig plads
ANBEFALET:
Styresystem: Windows 10
Processor: Intel(R) Core(TM) i7-7500U CPU @ 2.70GHz
Hukommelse: 8 GB RAM
Grafik: Intel(R) HD Graphics 620 Mere
Gennemsnitlig vurdering:
0

Der er i øjeblikket ingen anmeldelser