Remnant: From the Ashes (PC) 215 kr.
REMNANT: FROM THE ASHES SPILBESKRIVELSE

Remnant: From the Ashes er en tredjepersons overlevelse saction skydespil, der er sat i en post-apokalyptisk verden, der er overvældet af uhyrlige væsener. Som en af ​​de sidste rester af menneskeheden tager du ud alene eller sammen med to andre spillere for at møde horder af dødbringende fjender og episke bosser for at prøve at skære et fodfæste, genopbygge og derefter genindtage det, der var tabt.

Verden er i kaos på grund af en gammel ondskab fra en anden dimension. Menneskeheden kæmper for at overleve, men de besidder teknologien til at åbne portaler til andre verdener og alternative realiteter. De må rejse gennem disse portaler for at afsløre mysteriet om, hvor det onde kom fra, saml ressourcer for at holde dig i live og kæmp tilbage for at skabe et fodfæste for menneskeheden til at genopbygge ...

©2019-2020 Gunfire Games, LLC. Developed by Gunfire Games. Published by Gearbox Publishing. The Gearbox Publishing logo is a trademark of Gearbox Enterprises, LLC. All brands, product names and logos are trademarks or registered trademarks of their respective owners. All rights reserved.

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Hvordan virker det? Modtager jeg Remnant: From the Ashes fysisk?

Nej, du modtager en Remnant: From the Ashes produktnøgle (Remnant: From the Ashes CD Key), som du modtager via e-mail. Du skal derefter bruge Steam-platformen til at indløse din Remnant: From the Ashes produktnøgle (Remnant: From the Ashes CD Key), og du er derefter klar til downloade, installere og spille Remnant: From the Ashes. Ved køb af spillet, modtager du samtidig en vejledning til hvordan dette gøres, hvis du skulle være i tvivl. Så bliver det ikke nemmere!

Hvad indeholder Remnant: From the Ashes? Får jeg samme indhold som hos Steam?

Du får standard-udgaven af Remnant: From the Ashes som digital download til Steam.


Udvikler Gunfire Games
Platform PC
Sprog Engelsk
Multiplayer Ja
Udgivelsesdato 20-08-2019
Systemkrav MINIMUM:
Styresystem: Windows 7 / 8 / 10 64 bit
Processor: Intel Core i3-7350K (4.20 GHz) or better
Hukommelse: 8 GB RAM
Grafik: AMD Radeon RX 470
DirectX: Version 11

ANBEFALET:
Styresystem: Windows 7 / 8 / 10 64 bit
Processor: Intel Core i5-4590 (3.70 GHz) or better
Hukommelse: 8 GB RAM
Grafik: Nvidia GeForce GTX 970
DirectX: Version
Mere
Gennemsnitlig vurdering:
0

Der er i øjeblikket ingen anmeldelser