Moving Out (PC) 149 kr.
MOVING OUT SPILBESKRIVELSE

Moving Out er en skør fysikbaseret flyttesimulator, som giver ny mening til "sofateamwork"!

Er du klar til en spændende karriere inden for møbler? Som nyligt uddannet møbelarrangør og flyttetekniker tager du flyttejob overalt i den travle by Packmore. Smooth Moves er måske ikke det største flyttefirma, men der findes ikke nogen opgave, der er for farlig eller mystisk for dette travle og arbejdsivrige team. Udvikl din virksomhed til imponerende nye højder, ansæt farverige personligheder, og red din by fra det totale møbelkaos!


Samarbejde!

Nyd historietilstanden alene som uafhængig underleverandør, eller spil sammen med dine venner. Der er plads til op til fire spillere til hygge i sofaen, hvor I kan diskutere, hvordan man bedst flytter en sofa. Test dine evner OG dit kammeratskab!

Fysik!

Er der irriterende døre og vinduer i vejen for dine møbler? Bare brag igennem dem ved hjælp af fysik. Løft, smid og smadr dig igennem for at få de hurtigste tider!"

Action!

Lær faget i en række stadigt mere usikre og fantastiske flytteopgaver. Flytning af en seng fra A til B sker aldrig i en lige linje, så kast brugervejledningen væk, og vær kreativ!"

Eventyr!

Alle flyttefirmaer starter i det små, men efterhånden som dit omdømme vokser, bliver dine destinationer mere udfordrende. Flyt dig igennem sovende forstæder, vanvittige gårde, hjemsøgte huse, virtual reality og fjerne landskaber!"

Figurer!

Ansæt et unikt hold af farverige figurer, som alle har en passion for manuelt arbejde!"

Hjælpetilstand!

Er du nybegynder? Intet problem! Tilpas spillets sværhedsgrad, så alle kan spille! Vent ikke! Få fat i dine venner, og bliv certificeret flyttemester i Moving Out!"

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Hvordan virker det? Modtager jeg Moving Out fysisk?

Nej, du modtager en Moving Out produktnøgle (Moving Out CD Key), som du modtager via e-mail. Du skal derefter bruge Steam-platformen til at indløse din Moving Out produktnøgle (Moving Out CD Key), og du er derefter klar til downloade, installere og spille Moving Out. Ved køb af spillet, modtager du samtidig en vejledning til hvordan dette gøres, hvis du skulle være i tvivl. Så bliver det ikke nemmere!

Hvad indeholder Moving Out? Får jeg samme indhold som hos Steam?

Du får standard-udgaven af Moving Out som digital download til Steam.

Platform PC
Multiplayer Ja
Udgivelsesdato 28-04-2020
Systemkrav MINIMUM:
Kræver en 64-bit processor og operativsystem
Styresystem: Windows 7 SP1 (64-bit) or Windows 10 (64-bit)
Processor: Intel Core2 Duo E8400 or AMD Phenom II X2 550
Hukommelse: 4 GB RAM
Grafik: Intel UHD 630 or Radeon Vega 8
DirectX: Version 12
Diskplads: 1 GB tilgængelig plads

ANBEFALET:
Kræver en 64-bit processor og operativsystem
St
Mere
Gennemsnitlig vurdering:
0

Der er i øjeblikket ingen anmeldelser