Main Assembly (PC) 134 kr.
Steam early access (Tidlig Adgang) Udforsk, spil og bliv involveret Få øjeblikkelig adgang til Main Assembly, der bliver udviklet sammen med fællesskabet. Disse spil bliver udviklet imens du spiller dem og giver din feedback, og udviklerne tilføjer hele tiden nyt indhold!
MAIN ASSEMBLY SPILBESKRIVELSE

Spil rollen som en drone, en ny generation af avanceret AI, et kugleformet vidunder! Med muligheden for at designe og bygge robotter... uden restriktioner. Byg det du ønsker og overvind udfordringer alene eller spring ind i et terræn af sand og have det sjovt sammen med flere spillere eller alene!

Skab!
De revolutionerende værktøjer giver dig uendelige indstillinger, så du kan bygge robotter uden begrænsninger! I den primære montering kan du bygge lige det, du kan forestille dig! Med uendelige ressourcer kan du bygge maskiner fra bunden.

Tilpas!
I et spil hvor alt er muligt, skal du ikke nøjes med det grundlæggende. Med kreativitet kan du skabe din drone med et stilfuldt look og bygge din robot, der kan ligne alt muligt. En kæmpe edderkop? Et mesterstykke i flere farver der styres af den mest stilfulde drone? Eller en bil, der ligner en bil.

Kontrol!
Ved at bruge knudepunkterne i den effektive visuelle grænseflade til programmering, kan du opsætte kontroller for din robot. Når du er blevet bedre til det, kan du komme endnu længere og bruge sensorer til at lave logik til forskellige typer af automatik.

Sammenbrud!
Dine robotter vil tage skade, hvis de går ned, falder eller bliver ramt af en hammer! Avancerede destruktionssystemer kan bøje stellet og gøre skade på robottens adfærd. Men bliv ikke bekymret, du kan blive ved med at forbedre og reproducere din robot så mange gange du har lyst til.

Samarbejd!
Robotter er fantastiske, men venner er endnu bedre! Opret og spil med dine venner i et åbent sandkassemiljø! Indlæs enhver robot, du har bygget, i et enkeltmands spil eller lav et team og byg mens dine venner kigger årvågent til!

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Hvordan virker det? Modtager jeg Main Assembly fysisk?

Nej, du modtager en Main Assembly produktnøgle (Main Assembly CD Key), som du modtager via e-mail. Du skal derefter bruge Steam-platformen til at indløse din Main Assembly produktnøgle (Main Assembly CD Key), og du er derefter klar til downloade, installere og spille Main Assembly. Ved køb af spillet, modtager du samtidig en vejledning til hvordan dette gøres, hvis du skulle være i tvivl. Så bliver det ikke nemmere!

Hvad indeholder Main Assembly? Får jeg samme indhold som hos Steam?

Du får standard-udgaven af Main Assembly som digital download til Steam.

Udvikler Bad Yolk Games
Platform PC
Sprog Engelsk
Multiplayer Nej
Udgivelsesdato 11-06-2020
Systemkrav MINIMUM:
Kræver en 64-bit processor og operativsystem
Styresystem: WINDOWS® 7 (64-bit)
Processor: Intel® Core™ i3-4160 or AMD equivalent
Hukommelse: 4 GB RAM
Grafik: NVIDIA® GeForce® GTX 750 or AMD equivalent
Diskplads: 3 GB tilgængelig plads

ANBEFALET:
Kræver en 64-bit processor og operativsystem
Styresystem: WINDOWS® 7 (64-bit)
Processor:
Mere
Gennemsnitlig vurdering:
0

Der er i øjeblikket ingen anmeldelser