Monster Prom (PC/MAC) 49 kr.
MONSTER PROM SPILBESKRIVELSE

Der er kun 3 uger tilbage før prom, og du har endnu ikke en date..og du er et monster. Men det er okay 'årsag på din gymnasium er alle andre også! Dette er springbredene ind i Monster Prom, en konkurrencedygtig dating-simpel fra en til fire spillere, der får dig til at tænke: Jeg vidste aldrig, at jeg var i det!

Vælg dit eget eventyr og scor det monster du har øjne på før andre gør det, tag en personlighedsquiz for at bestemme dine stats, gå ind i alle mulig slags sjove og absurde situationer for at forføre din kæreste.

Spil efter dine styrker for at tjene bedre belønninger, opdag og lås op for genstande, der øger dine chancer for din yndlings monster forkærlighed, og kæmp den gode kamp alt sammen i navnet på det, gymnasieelever drømmer om: ikke at gå til ballet alene.

Inviter op til tre venner, eller spil selv, nyd den smukke kunst, den vittige dialog, og vær forberedt på at tage hårde valg, for i slutningen af ​​den grusomme, afskårne verden af ​​Monster Prom er der kun to typer mennesker: elskere og tabere. At være et monster er svært, men at få en date til prom er endnu sværere!

EN LISTE AF SEJE TING

Competitive dating sim
Intet får hjertet til at vokse mere end en lille konkurrence. Sæt dit blik på en af ​​kæresterne, men hvis du deler din romantiske smag med dine venner, så vær klar til hård konkurrence.

Meget sjov writing
Alt er O.K i kærlighed og krig, undtagen måske at tage dig selv for seriøst. Gennem finurlig, postmoderne humor, skrevet af Cory O'Brien, Maggie Herskowitz og Julián Quijano, er der intet emne, som Monster Prom ikke vil gøre grin med, inklusive sig selv.

Smukt art
Der er aldrig et kedeligt øjeblik, mens du udforsker den smukt udformede verden og karakterer tegnet af Arthur Tien.

1000+ af sjove og absurde situationer og hundredevis af events
Kom ind i sporet af den lokale monsterhøjskole gennem hundredvis af begivenheder, der vil forgrene sig til 1000+ mulige situationer, alle med flere udfald.

Couch Multiplayer for en-til-fire personer
Spil alene, med en kæresten eller med din yndlingsgruppe af venner.

Nem at samle op
Ingen læring påkrævet, bare hav dine hjertestrenge klar til at blive trukket.

Karaktere som er nemme at forelske sig i
Med 6 elskelige klassekammerater lige ved hånden, gå videre og mød, vælg og find ud af, hvad der får dem til at tikke.

Monstrøst postmoderne udsnit af livet
Et smukt udviklet univers med en mangfoldig cast af karakterer, alle med deres egen personlige mode, outfits, stil og særheder, sat i kærlighedens moderne verden med alt tilbehøret: selfies, dating-apps, d**kpics, raves, emojis og mere.

Frihed til at vælge
Monstre kan ikke lide drenge eller piger, de kan lide monstre. I Monster Prom er spiloplevelsen upåvirket af køn eller seksuel orientering, da det allerede er svært nok at finde kærligheden.

Legal:

© 2019, Beautiful Glitch SLU

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Hvordan virker det? Modtager jeg Monster Prom fysisk?

Nej, du modtager en Monster Prom produktnøgle (Monster Prom CD Key), som du modtager via e-mail. Du skal derefter bruge Steam-platformen til at indløse din Monster Prom produktnøgle (Monster Prom CD Key), og du er derefter klar til downloade, installere og spille Monster Prom. Ved køb af spillet, modtager du samtidig en vejledning til hvordan dette gøres, hvis du skulle være i tvivl. Så bliver det ikke nemmere!

Hvad indeholder Monster Prom? Får jeg samme indhold som hos Steam?

Du får standard-udgaven af Monster Prom som digital download til Steam.

Virker Monster Prom også til Mac?

Ja, denne produktnøgle giver adgang til Monster Prom som digital download til Steam på både PC og Mac.


PEGI-rating
Platform PC/MAC
Sprog Engelsk
Multiplayer Ja
Udgivelsesdato 27-04-2018
Systemkrav Windows:
MINIMUM:
Styresystem: Win 7 or higher
Processor: Anything from the last 5 years
Hukommelse: 4 GB RAM
Diskplads: 1 GB tilgængelig plads

MAC:
MINIMUM:
Styresystem: OS X
Processor: Anything from the last 5 years
Hukommelse: 4 GB RAM
Diskplads: 1 GB tilgængelig plads
Gennemsnitlig vurdering:
0

Der er i øjeblikket ingen anmeldelser