Pumpkin Jack (PC) 159 kr.
PUMPKIN JACK SPILBESKRIVELSE

Pumpkin Jack er en uhyggelig skræmmende 3D-platformspil, hvor du spiller som Jack, den mytiske græskar! Dyk ned i et episk eventyr gennem andre verdeners landskaber og hjælp de onde med at tilintetgøre det gode!

Følg djævelens vilje og dræb din nemesis i en episk søgen, der tager dig med på en rejse i kedsomhedens kongerige, et mystisk rige ødelagt af forbandelsen. Du møder venner undervejs, fra en hovmodig ugle til en snarkende krage! Oplev fantastiske atmosfærer i et farverigt, men uhyggeligt skræmmende rige


Rejs gennem episke og dramatiske omgivelser, hvor hvert niveau har sin egen uhyggelige atmosfære. Ved hjælp af en pulserende palet og lyseffekter i høj kvalitet opfinder Pumpkin Jack sit eget unikke tegneserieunivers inspireret af den klassiske PS2 grafiske stil.

Pumpkin Jack er en klassisk 3D-platformspiller før noget andet! Hvert niveau vil udfordre dig gennem flere temaer, som alle giver dig nye udfordringer at gennemføre.

Kæmp for dit liv mod onde dyr ved at bruge de våben du låser op.


Du bliver nødt til at mestre kunsten i at undvige, timing og bevægelse for at besejre Jacks fjender. I løbet af de dynamiske kampe i realtid skal du vælge hvilket våben du vil bruge og slå i det kritiske øjeblik!

Løs gåder, der fokuserer på fysik, tyngdekraft og refleksion. På hvert niveau vil du blive konfronteret med en handlingssekvens ved hjælp af en ny eksklusiv gameplay!

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Hvordan virker det? Modtager jeg Pumpkin Jack fysisk?

Nej, du modtager en Pumpkin Jack produktnøgle (Pumpkin Jack CD Key), som du modtager via e-mail. Du skal derefter bruge Steam-platformen til at indløse din Pumpkin Jack produktnøgle (Pumpkin Jack CD Key), og du er derefter klar til downloade, installere og spille Pumpkin Jack. Ved køb af spillet, modtager du samtidig en vejledning til hvordan dette gøres, hvis du skulle være i tvivl. Så bliver det ikke nemmere!

Hvad indeholder Pumpkin Jack? Får jeg samme indhold som hos Steam?

Du får standard-udgaven af Pumpkin Jack som digital download til Steam.

Publisher Headup
PEGI-rating
Platform PC
Sprog Engelsk
Multiplayer Nej
Udgivelsesdato 23-10-2020
Systemkrav MINIMUM:
Styresystem: Windows 7
Processor: Intel Core i5-3330 3.0 GHz, AMD FX-8300 3.3 GHz
Hukommelse: 4 GB RAM
Grafik: NVIDIA GeForce GTX 760, Radeon R9 270
DirectX: Version 11
Diskplads: 5 GB tilgængelig plads

ANBEFALET:
Styresystem: Windows 10
Processor: Intel Core i5-4690 3.5 GHz, AMD Ryzen 3 1300X 3.5 GHz
Hukommelse: 6 GB RAM
Graf
Mere
Gennemsnitlig vurdering:
0

Der er i øjeblikket ingen anmeldelser