Psychonauts 2 (PC)

25. august 2021

Vær klar til at spille Psychonauts 2 på dagen! Ved forudbestilling bliver beløbet først trukket ved levering. Din CD key (produktnøgle) bliver sendt på udgivelsesdatoen eller 1-2 dage før!

PSYCHONAUTS 2 SPILBESKRIVELSE

Razputin "Raz" Aquato er en øvet akrobat og et dygtigt, ungt medium, og han har endelig opnået sin livslange drøm om at blive optaget i Organisationen for synsk spionage, også kendt som Psychonauts! Men disse synske superspioner er kommet i problemer. Deres leder har ikke været sig selv, siden han blev reddet fra en kidnapper, og – hvad der er endnu værre – der gemmer sig en hemmelig agent i deres hovedkvarter.

Psychonauts 2 er en kombination af spøjse missioner og mystiske konspirationer og har en lækker, filmisk stil og tonsvis af overnaturlige kræfter, du helt selv kan tilpasse. Med en stor portion fare, spænding og morskab skal spillerne hjælpe Raz på rejsen gennem både venner og fjenders bevidstheder for at besejre en morderisk, synsk skurk.

  • Oplev en fantasifuld, filmisk historie, der blander humor og intriger, fra den legendariske spildesigner Tim Schafer (Grim Fandango, Brütal Legend, Broken Age).
  • Udforsk unikke omgivelser med Raz' evne til at dykke ind i folks hjerner for at besejre deres indre dæmoner, opdage gemte minder og løse deres emotionelle problemer.
  • Hop akrobatisk igennem luften, giv dig i kast med liner og trapezgynger i en varieret, udfordrende og vidunderlig platform-oplevelse.
  • Brug en rækker af kraftfulde, synske kræfter til at smadre, brænde og løfte ting, og du kan endda stoppe selveste tiden for at løse miljøbestemte hovedbrud eller bekæmpe sære fjender.
OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Hvordan virker det? Modtager jeg Psychonauts 2 fysisk?

Nej, du modtager en Psychonauts 2 produktnøgle (Psychonauts 2 CD Key), som du modtager via e-mail. Du skal derefter bruge Steam-platformen til at indløse din Psychonauts 2 produktnøgle (Psychonauts 2 CD Key), og du er derefter klar til downloade, installere og spille Psychonauts 2. Ved køb af spillet, modtager du samtidig en vejledning til hvordan dette gøres, hvis du skulle være i tvivl. Så bliver det ikke nemmere!

Hvad indeholder Psychonauts 2? Får jeg samme indhold som hos Steam?

Du får standard-udgaven af Psychonauts 2 som digital download til Steam.

PEGI-rating
Platform PC
Sprog Engelsk
Multiplayer Nej
Udgivelsesdato 25-08-2021
Systemkrav MINIMUM:
Requires a 64-bit processor and operating system
OS: Windows 7 (64 bit)
Processor: 2 GHz Quad core CPU
Memory: 8 GB RAM
Graphics: Nvidia GeForce GTX 1050, AMD Radeon RX 560
DirectX: Version 11
Storage: 30 GB available space
Additional Notes: 2 GB video memory

RECOMMENDED:
Requires a 64-bit processor and operating system
OS: Wi
Mere
Gennemsnitlig vurdering:
0

Der er i øjeblikket ingen anmeldelser