Tails of Iron (PC) 175 kr.
TAILS OF IRON SPILBESKRIVELSE

Tails of Iron, der udspiller sig i et krigshærget land, er et håndtegnet rollespil med benhårde kampe. Som Redgi, der er arving til rottetronen, skal du genopbygge dit ødelagte rige ved at fordrive en nådesløse frøklan og deres brutale leder Greenwart.

Når du udforsker den charmerende og bedrageriske verden, kommer du til at møde en række unikke ledsagere, der er klar til at hjælpe dig på dit eventyr. Du får brug for al den hjælp, du kan få – både opskrifter til nye måltider, arbejdstegninger til dødbringende våben og panser og ikke mindst et terrængående pansret muldvarpekøretøj.

Overvind din frygt. Red dine brødre. Genopret dit rige.

Drag ud på din færd ...

Behersk de brutale kampe

Fra frøzombier til kæmpemæssige larver – og alt derimellem – i riget lurer der farer overalt. For at overvinde alle de farlige udfordringer får du brug for at studere din modstanders angreb og reagere tilsvarende! Heldigvis har du en række dødbringende færdigheder til rådighed, både paradeslag og brutale henrettelser – og ikke mindst distanceangreb med din smarte bue.

Udforsk et bedragerisk rige

Du ledsages af legenden Doug Cockles dybe og hæse fortællerstemme (han er et feteret navn rollespillenes verden), så gør dig klar til at drage ud på et episk eventyr gennem det middelalderlige og fantasy-prægede rotterige. Gennemfør sidemissioner og fraktionsjagter for at score lidt ekstra guld, eller slå dig sammen med en skarpsynet ledsager, så du får bedre odds for at klare det hele.

Tilpas dit angreb

Du kan tilpasse Redgis kampstil til den konkrete opgave. Tung panser kan give bedre beskyttelse, men vil du give køb på din rullende undvigelse? Der er også spørgsmålet om våben: Økserne slår hårdt, og spyddene er lette og hurtige. Måske foretrækker du et godt allroundvåben som det trofaste slagsværd?

Vind i de barske bosskampe

Farerne lurer bag hver en paddehat, så du skal holde dig vågen og din sværdklinge skarp, når det gælder de heftige bosskampe. Disse gigantiske padder er koldblodige i mere end én forstand, og de udgør deres egne unikke kampudfordringer. Der skal mere end et god panser til at sikre dig sejren.

Lav opskrifter, fremstil våben og rustning

I Redgis borg møder du også hans brødre Rem-Rem, Bam-Bam og Dug. Rem kan lave lækker mad med de ingredienser, du finder rundt omkring i verden, og Bam kan fremstille nye våben og rustninger ved hjælp af de særlige arbejdstegninger, som du finder ... hvis du har øjnene åbne. Og så er der Dug, som kan oplyse dig om nye missioner rundt omkring i riget.

Indhold:

  • Lær at begå dig i de brutale kampe, der er inspireret af genren "souls-like" og både har rulleundvigelser, paradeslag og brutale henrettelser!
  • Udforsk et stort og forræderisk rige, der består af seks økosystemer med hver deres skjulte stier og hemmeligheder
  • Fordyb dig i den medrivende historie, der ledsages af legenden Doug Cockles dybe og hæse stemme.
  • Tilpas din angrebsstil med det store udvalg af våben og panser
  • Saml et hold af modige modige ledsagere, der er klar til at hjælpe dig på udvalgte missioner
  • Gennemfør sidemissioner, der kan skaffe dig ekstra guld
  • Afdæk særlige arbejdstegninger, så du kan fremstille nye kraftige våben
  • Saml sjældne ingredienser, så du kan tilberede helbredsboostende festmåltider
  • Vind i de barske bosskampe mod frøklanens dødbringende kæmpegeneraler
  • Lad dig rive med af den betagende håndtegnede stil i 2D.
OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Hvordan virker det? Modtager jeg Tails of Iron fysisk?

Nej, du modtager en Tails of Iron produktnøgle (Tails of Iron CD Key), som du modtager via e-mail. Du skal derefter bruge Steam-platformen til at indløse din Tails of Iron produktnøgle (Tails of Iron CD Key), og du er derefter klar til downloade, installere og spille Tails of Iron. Ved køb af spillet, modtager du samtidig en vejledning til hvordan dette gøres, hvis du skulle være i tvivl. Så bliver det ikke nemmere!

Hvad indeholder Tails of Iron? Får jeg samme indhold som hos Steam?

Du får standard-udgaven af Tails of Iron som digital download til Steam.

PEGI-rating
Udvikler Odd Bug Studio
Platform PC
Sprog Engelsk
Multiplayer Nej
Udgivelsesdato 17-09-2021
Systemkrav MINIMUM:
Kræver en 64-bit processor og operativsystem
Styresystem: Windows 10 64-bit
Processor: Processor: 2.8 GHz Dual Core CPU
Hukommelse: 4 GB RAM
Grafik: GeForce GTX 660 or equivalent with 2 GB of video RAM
DirectX: Version 11
Diskplads: 2 GB tilgængelig plads
 
ANBEFALET:
Kræver en 64-bit processor og operativsystem
Styresystem: Windows
Mere
Gennemsnitlig vurdering:
0

Der er i øjeblikket ingen anmeldelser