TOHU (PC) 89 kr.
TOHU SPILBESKRIVELSE

Oplev et helt nyt eventyrspil i en verden af ​​mærkelige og vidunderlige fiskeplaneter. Udforsk smukke miljøer og løs indviklede gåder som en lille pige sammen med hendes mekaniske alter-ego, Cubus. Sammen vil de opdage sandheden om sig selv og den mystiske hellige motor, der driver deres verden.

EVENTYR SOM LILLE PIGE
Udforsk levende og stemningsfulde steder, møde spændende karakterer, og løse udførlige gåder - alt sammen i din søgen efter at reparere den hellige motor. Som pigen er du let og smidig, og kan derfor nå områder i verden, som andre ikke kan.

UDNYT CUBUS MAGT
Du kan når som helst forvandle dig til pigens mekaniske ven, Cubus. Brug for nogen der kan køfte noget tungt? Har du brug for store stærke arme for at fange lyspærefluer, når de går forbi? Har du brug for at vinde en improviseret armkamp med et uhyggeligt og på en eller anden måde håndgribeligt spejlbillede af dig selv? Cubus kan det hele.

OPDAG EN FLOT HÅNDLAVET VERDEN
Hver fiskeplanet i TOHU bliver levendegjort gennem fortryllende smukke kunstværker og er fyldt med detaljer. Mød et masse bizarre karakterer, og afdæk søde critters du kan samle!

LØS INDVIKLEDE GÅDER
Du skal bruge din forstand til at løse TOHUs unikke og skøre gåde. Fra en simpel søgning efter insekter, der er nødvendige for at drive dit fladskærende flueskib, til at lære at betjene en overskægsindbyggende muldvarpkanon.

BAD I ET ENTRANCERENDE SOUNDTRACK
TOHU indeholder også et musikalsk partitur af Christopher Larkin, den prisvindende komponist, der er ansvarlig for soundtracket til Hollow Knight.

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Hvordan virker det? Modtager jeg TOHU fysisk?

Nej, du modtager en TOHU produktnøgle (TOHU CD Key), som du modtager via e-mail. Du skal derefter bruge Steam-platformen til at indløse din TOHU produktnøgle (TOHU CD Key), og du er derefter klar til downloade, installere og spille TOHU. Ved køb af spillet, modtager du samtidig en vejledning til hvordan dette gøres, hvis du skulle være i tvivl. Så bliver det ikke nemmere!

Hvad indeholder TOHU? Får jeg samme indhold som hos Steam?

Du får standard-udgaven af TOHU som digital download til Steam.

Platform PC
Sprog Engelsk
Multiplayer Nej
Udgivelsesdato 28-01-2021
Systemkrav MINIMUM:
Styresystem: Windows 7 or later
Processor: Intel i3 3.3 GHz or better
Hukommelse: 4 GB RAM
Grafik: GeForce GTX 660 (2048 MB) or Radeon R9 285 (2048 MB) - Integrated GPUs may work but are not supported.
DirectX: Version 9.0c
Diskplads: 13 GB tilgængelig plads
Lydkort: DirectX compatible
Gennemsnitlig vurdering:
0

Der er i øjeblikket ingen anmeldelser