Wildermyth (PC/MAC)
WILDERMYTH SPILBESKRIVELSE

Wildermyth er et karakterdrevet, tilfældig genereret taktisk RPG. Ligesom de bedste bordspiloplevelser giver Wildermyth dig valgmuligheder og besvarer alle dine beslutninger med konsekvenser, der driver dine karakterer fremad.

stå i spidsen for en flok helte, når de vokser fra tilbageholdende landmænd til unikke, legendariske krigere. Bekæmp uventede trusler og mærkelige monstre på tværs af interaktive slagmarker. Opdag mysterier, og del eftertænksomme øjeblikke i dette helt nye fantasimiljø, der blander hårde sandheder og ofre med humor og personlig historiefortælling.

Hvor leder din myte hen? Hjælp os med at afdække det!

 • Minder om rollespil som et bordspil, unikke helte fødes i unikke indstillinger hvert spil. De ældes, forvandles, forelsker sig, er uenige og gør rystende ofre.
 • Hver helt bringer deres egen organiske historie og personlighed med sig, men dine valg og kampfærdigheder bestemmer deres veje og resultater.
 • Alle helte dør en dag ... men du må holde fast i dine favoritter. Genindfør dem i det næste eventyr, og i mange levetider vil de myter, du laver, danne din egen legendariske pantheon.


  En fantasifuld Papercraft -verden
  Yondering Lands, hvor spillet ligger, er en rigt lagdelt verden befolket med håndmalede 2D-figurer og kulisser. Vi har lagt kærlig vægt på at bryde rammer og udforske nye ideer: ingen orker, elvere eller goblins her-men pas på de telepatiske insektdrager og clockwork undeads.

  Ekstrem Karakter Dybte
  Hver af dine helte har deres egen unikke genererede historie, personlighed og udseende og vil danne relationer med dine andre helte. Alle disse elementer ændres og udvikles i løbet af et spil, efterhånden som karaktererne ældes, støder på mysterier og overvinder udfordringer.

  Valg Betyder Noget
  Din helt kan vælge at stole på den gådefulde ulvegud, hvilket fører til en hårrejsende ændring i deres udseende og kampevner. Eller de kan forfølge en romantik med en medhelt, hvilket giver dem alle en delt buff og flere historiemuligheder. Møder og begivenheder har permanente, karakterdefinerende effekter, så du kan udforme hver karakter.

  En Ny Tilgang Til Døden
  Blev din karakter one-shotted af en gyser-bjørn med blæksprutte arme? Vælg at lade en helt "falde tilbage" med en skade, der vil føre til nogle transformative nye veje i deres legende, eller lad dem gå dø så de kan blive husket i de kommende generationer.

  Dyb og Kreativ Taktisk Kamp
  Kamp i Wildermyth lægger vægt på teamwork og omhyggelig positionering samt kreativ brug af dine udviklende evner og omgivelser. Walling og Flanking mekanik giver klare, men modstridende incitamenter, mens mystisk indblanding lader dig genskabe slagmarken med eksplosiv magi. Og med størrere sværhedsgrader betyder det, at du kan blive så intens som du vil.

  Multiplayer Co-op
  I et multiplayer -spil kan du og dine venner hver især tilpasse og kontrollere dine egne helte, mens du spiller gennem en kampagne. Anbefales til op til fem spillere - men i en typisk kampagne starter du med tre helte og henter den fjerde og femte undervejs. (En kampagnetilstand med en start på fem spillere er snart planlagt!) Vi understøtter også Steam Remote Play.

  Uendelig Replayability
  Vælg fra en kæmpe bank af kampevner, når dine helte leveler op i hvert playthrough, og beslut om du foretrækker offensiv eller defensiv taktik, brute force, stealth eller magisk slynge ild i hovedet på dine fjender fra en nærliggende lampe. tilfældig generering giver dig nye helte, nye fjender, nye historiebegivenheder og nye map hver gang du spiller.

  En Brugerdefineret Pantheon of Legends
  Du har friheden til at tilpasse dine heltes udseende, navne, historier og mere. Efterhånden som tiden går, bliver helte gamle og går på pension, eller falder i kamp - og ja, nogle vil overleve hele vejen til enden. Du kan tilføje dine yndlingshelte til en liste over legender og kalde på dem igen i et andet spil. Byg dine egne mytologier, og del dine heltes frygtindgydende magt med andre.
OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Hvordan virker det? Modtager jeg Wildermyth fysisk?

Nej, du modtager en Wildermyth produktnøgle (Wildermyth CD Key), som du modtager via e-mail. Du skal derefter bruge Steam-platformen til at indløse din Wildermyth produktnøgle (Wildermyth CD Key), og du er derefter klar til downloade, installere og spille Wildermyth. Ved køb af spillet, modtager du samtidig en vejledning til hvordan dette gøres, hvis du skulle være i tvivl. Så bliver det ikke nemmere!

Hvad indeholder Wildermyth? Får jeg samme indhold som hos Steam?

Du får standard-udgaven af Wildermyth som digital download til Steam.

Virker Wildermyth også til Mac?

Ja, denne produktnøgle giver adgang til Wildermyth som digital download til Steam på både PC og Mac.

Platform PC/MAC
Sprog Engelsk
Udgivelsesdato 15-06-2021
Systemkrav Windows:
MINIMUM:
Kræver en 64-bit processor og operativsystem
Styresystem: Windows 7+
Processor: i3 or better
Hukommelse: 3 GB RAM
Grafik: Open GL 3.2
Diskplads: 2 GB tilgængelig plads
Mac:
MINIMUM:
Kræver en 64-bit processor og operativsystem
Hukommelse: 3 GB RAM
Grafik: Open GL 3.2
Diskplads: 2 GB tilgængelig plads
Mere
Gennemsnitlig vurdering:
0

Der er i øjeblikket ingen anmeldelser