FAR: Changing Tides (PC) 139 kr.
FAR: CHANGING TIDES SPILBESKRIVELSE

Et atmosfæremættet rejseeventyr, som følger en dreng og hans skib på et følelsesladet togt for at finde et nyt hjem. Du skal gennem stormfuldt farvand, dykke ned i ukendte dybder og udforske glemte ruiner i en smuk, oversvømmet verden.

ET HELT NYT FØLGESPIL
Changing Tides bygger videre på de øde omgivelser fra FAR: Lone Sails og bytter de solsvedne, tørre sletter ud med stormfulde himle og høj sø. Med nye miljøer, hovedbrud og skibsmekanikker leverer spilverdenen i FAR: Changing Tides en medrivende oplevelse til fans og nye spillere af den populære serie med en større og mere intens udfordring.

ET NYT HJEM
Overvind elementerne som den nye protagonist, Toe, som pludselig vågner op, strandet og alene, i en oversvømmet verden. Det, der engang var hjem, er nu et fremmed og til tider fjendtligt miljø. Du skal hjælpe Toe med at krydse ruinerne af tidligere tiders store samfund i søgen efter en ny begyndelse.

STYR DIT SKIB
Oplev spændingen ved at styre et unikt søfartøj. Sammen vil I sejle i høj sø, navigere vilde storme og kaste jer ud i farer i det salte dyb. På vejen skal du holde tingene i gang ved at låse op for dele, reparere fejl og søge havbunden for kostbart brændstof og bjærgegods. Jo længere, du rejser, jo mere lærer du om dit skibs fascinerende kompleksitet.

EN MEDITATIV OPLEVELSE
De farefulde og fængslende øjeblikke i FAR: Changing Tides opstår, når miljøet skaber fælder, og hovedbrud skal løses, men de bidrager til den ensomme og nærmest meditative tilgang i spillet. Vær kaptajn på et imponerende skib. Rejs masten, hejs og sæt sejl, fyr op i kedelrummet og meget mere på en lærerig færd på havet, mens du sørger over dit tabte hjem.

HAVETS LYDE
En dynamisk lydside reagerer på spillerens handlinger og skiftende miljøer og underbygger spillets afgørende øjeblikke i en endnu mere intens atmosfære med pulserende klimakser, fredfyldte refleksionsstunder og alt derimellem, som skabes af spilleren rettere end for.

Legal:

FAR Changing Tides © 2021 Okomotive AG. Alle rettigheder forbeholdes. Udgivet af Frontier Developments plc. 'Frontier' 'Frontier Foundry' og Frontier-logoet er varemærker tilhørende Frontier Developments plc. Alle rettigheder forbeholdes.

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Hvordan virker det? Modtager jeg FAR: Changing Tides fysisk?

Nej, du modtager en FAR: Changing Tides produktnøgle (FAR: Changing Tides CD Key), som du modtager via e-mail. Du skal derefter bruge Steam-platformen til at indløse din FAR: Changing Tides produktnøgle (FAR: Changing Tides CD Key), og du er derefter klar til downloade, installere og spille FAR: Changing Tides. Ved køb af spillet, modtager du samtidig en vejledning til hvordan dette gøres, hvis du skulle være i tvivl. Så bliver det ikke nemmere!

Hvad indeholder FAR: Changing Tides? Får jeg samme indhold som hos Steam?

Du får standard-udgaven af FAR: Changing Tides som digital download til Steam.

PEGI-rating
Platform PC
Multiplayer Nej
Udgivelsesdato 01-03-2022
Systemkrav MINIMUM:
Kræver en 64-bit processor og operativsystem
Styresystem: Windows 7 64-bit or higher
Processor: Intel Pentium G4500 or AMD FX-4350
Hukommelse: 4 GB RAM
Grafik: GeForce GTX 660, 2 GB or Radeon R7 370, 2 GB
Diskplads: 4 GB tilgængelig plads
 
ANBEFALET:
Kræver en 64-bit processor og operativsystem
Styresystem: Windows 10 64-bit
Proces
Mere
Gennemsnitlig vurdering:
0

Der er i øjeblikket ingen anmeldelser