Chivalry 2 (Steam) (PC) 127,50 kr.
CHIVALRY 2 (STEAM) SPILBESKRIVELSE

Chivalry 2 er et førstepersonskampspil, som er inspireret af de episke middelalderslag fra filmens verden. Spillerne kastes ind i kampens hede i hvert skelsættende moment i tidsalderen – fra sværdslag til ildpile og belejringer af store slotte med mere.

Kast dig ud i fantastiske 64-spillers slag. Katapulter smadrer igennem alt og alle, når du belejrer fæstninger, sætter ild til landsbyer og nedslagter usle bønder på Team Objective-kort.

Et fuldt udviklet rytterkampsystem får dig til at føle, at du sidder overskrævs på et 500 kilo tungt kampbæst, som kan nedtrampe dine fjender og levere dødbringende spark med for- og bagben. Du kan også vælte dine fjenderne af hesten med en lanse og kaste dig ud i dødelig nærkamp med fjender på jorden eller på hesteryg.

Kæmp dig til hæder og ære, og udvid dit arsenal med nye undersystemer, som giver dig mere variation end nogensinde før. Fire grundklasser udvider sig til 10+ underklasser og over 30 unikke våben som alle har flere visuelle varianter. Nye støttegenstande omfatter alt fra oliekrukker til barrikader, forsyningskasser og tilspidsede pæle, og de giver dig endnu flere taktiske muligheder på slagmarken.

Gå i kamp med dine venner på tværs af alle platforme, og kæmp dig til sejren med dit sværd!

Legal:

© 2020 Torn Banner Studios. All rights reserved.

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Hvordan virker det? Modtager jeg Chivalry 2 (Steam) fysisk?

Nej, du modtager en Chivalry 2 (Steam) produktnøgle (Chivalry 2 (Steam) CD Key), som du modtager via e-mail. Du skal derefter bruge Steam-platformen til at indløse din Chivalry 2 (Steam) produktnøgle (Chivalry 2 (Steam) CD Key), og du er derefter klar til downloade, installere og spille Chivalry 2 (Steam). Ved køb af spillet, modtager du samtidig en vejledning til hvordan dette gøres, hvis du skulle være i tvivl. Så bliver det ikke nemmere!

Hvad indeholder Chivalry 2? Får jeg samme indhold som hos Epic Games?

Du får standard-udgaven af Chivalry 2 som digital download til Epic Games.

PEGI-rating
Platform PC
Sprog Engelsk
Multiplayer Ja
Udgivelsesdato 08-06-2021
Systemkrav MINIMUM:
Styresystem: Windows 10 64-bit
Processor: Intel i3-4370
Hukommelse: 8 GB RAM
Grafik: Nvidia GeForce GTX 660 or AMD Radeon HD 7870 2 GB
DirectX: Version 10
Diskplads: 35 GB tilgængelig plads
 
ANBEFALET:
Styresystem: Windows 10 64-bit
Processor: Intel i7 6700 or AMD Ryzen 5 3500x
Hukommelse: 16 GB RAM
Grafik: Nvidia GTX 1070 or
Mere
Gennemsnitlig vurdering:
0

Der er i øjeblikket ingen anmeldelser