Deliver Us Mars Deluxe Edition (PC) 255 kr.
DELIVER US MARS DELUXE EDITION SPILBESKRIVELSE

Deliver Us Mars: Deluxe Edition forener det spektakulære grundspil med det originale soundtrack, der indeholder en bred vifte af helt nye numre af den roste komponist, Sander van Zanten.

Deliver Us Mars er opfølgeren til den prisvindende Deliver Us the Moon og er et atmosfærisk sci-fi-eventyr, der giver dig en superfascinerende astronautoplevelse. Deliver Us Mars er et atmosfærisk sci-fi-eventyr, der tager dig med på en spændingsmættet højrisiko-mission for at redde ARK-koloniskibene, der er blevet stjålet af den mystiske Outward.


EN DRISTIG NY MISSION
Ti år efter Fortuna-missionen, er menneskeheden tættere på udryddelse end nogensinde før. Efter et mystisk nødopkald fra Mars, slutter Jordens yngste asutroanut, Kathy Johansson sig til Zephyr og dens besætning på en sidste mission for at redde de ARK-koloniskibe, der er blevet stjålet af den mystiske Outward - og sikre menneskehedens overlevelse med dem.


HELT UTROLIGT GAMEPLAY
Gå ombord på Zephyr, og rejs fra Jorden til Mars' overflade. Du skal krydse og overleve dens barske og ubarmhjertige terræn på din mission for at afdække Outwards hemmeligheder. Brug både hjerne og muskler for at overkomme mentale og fysiske udfordringer, finde ARK'ene og afdække motiverne hos dem, der sendte det nødopkald, der fik dig afsted.


EN HÅNDLAVET OPLEVELSE
Oplev en stærkt poleret og gribende fortællingsmæssig oplevelse fyldt med fængslende gameplay. Hvert eneste øjeblik er håndlavet og leverer en spændingsfyldt, følelsesladet fortælling med musik fra den prisvindende komponist, Sander Van Zanten, bevægelsesoptagelser i topklasse, blændende grafik og raytracede skygger og spejlinger i realtid, drevet af Unreal Engine.

Legal:

© 2022 KeokeN Interactive B.V. All rights reserved. Published by Frontier Developments plc. 'Frontier' 'Frontier Foundry' and the Frontier logo are trademarks of Frontier Developments plc. All rights reserved.

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Hvordan virker det? Modtager jeg Deliver Us Mars Deluxe Edition fysisk?

Nej, du modtager en Deliver Us Mars Deluxe Edition produktnøgle (Deliver Us Mars Deluxe Edition CD Key), som du modtager via e-mail. Du skal derefter bruge Steam-platformen til at indløse din Deliver Us Mars Deluxe Edition produktnøgle (Deliver Us Mars Deluxe Edition CD Key), og du er derefter klar til downloade, installere og spille Deliver Us Mars Deluxe Edition. Ved køb af spillet, modtager du samtidig en vejledning til hvordan dette gøres, hvis du skulle være i tvivl. Så bliver det ikke nemmere!

Hvad indeholder Deliver Us Mars Deluxe Edition? Får jeg samme indhold som hos Steam?

Deliver Us Mars: Deluxe Edition forener det spektakulære grundspil med det originale soundtrack, der indeholder en bred vifte af helt nye numre af den roste komponist, Sander van Zanten.

Publisher Frontier Foundry
PEGI-rating
Platform PC
Multiplayer Nej
Udgivelsesdato 02-02-2023
Systemkrav MINIMUM:
Kræver en 64-bit processor og operativsystem
Styresystem: Windows 10 64bit
Processor: Intel i5-4590 / AMD FX-8350
Hukommelse: 8 GB RAM
Grafik: NVIDIA GeForce GTX 970 / AMD Radeon R9 390
DirectX: Version 11
 
ANBEFALET:
Kræver en 64-bit processor og operativsystem
Styresystem: Windows 10/11 64bit
Processor: Intel i7-7700 / AMD Ryzen
Mere
Gennemsnitlig vurdering:
0

Der er i øjeblikket ingen anmeldelser