Autonauts vs Piratebots (PC) 41,70 kr.
AUTONAUTS VS PIRATEBOTS SPILBESKRIVELSE

Dårlige nyheder! Piratbotter kidnapper Autonauts og erobrer vores automatiserede beboelser! Kun du kan redde de uskyldige, tvinge de plyndrende horder væk, generobre dine ressourcer og tage kontrollen igen! Og kun ved hjælp af automatiseringens kraft!

Du er kaptajn af Autonauts' forsvarsstyrke. Du modtager en nødkald fra en planet i nærheden: En invasion af piratbotter! Da du ankommer til planeten, opdager du, at piratbotterne har smadret hele basen og taget kontrollen med udposterne og industrierne.

For at sejre må du destruere Space Pirate Boss – ""Dread Pirate Robot"" – hvis tungt forskansede fæstning ligger på den anden side af verden. Mellem dig og det ultimative opgør står der hundredvis af skørbugsramte piratbotter under Dread Pirate Robots trofast Boss Mates.

Red de uskyldige. Genopbyg beboelsen. Tag kontrollen.

FUNKTIONER:

Autonauts ... automatiserer

Automatisér landbruget for at få guld til at finansiere din forsvarskampagne. Brug de flittige arbejdsbotter, din opfindsomhed og alle de naturlige ressourcer, du kan indsamle, til at fremstille værktøj og maskineri, du skal bruge til at styre en myldrende beboelse, mens du samtidig kører en succesfuld forsvarskampagne mod de invaderende piratbotter.

Kommandér, programmér og tag sejren

Byg hold af særlige forsvarsbotter som blandt andet krigere, skytter og riddere. Brug taktisk kampprogrammering til at kæmpe mod bølge efter bølge af piratbotter og deres bosser.

Gør dig klar til at bekæmpe bording!

Skab og kommandér dine hold af forsvarsbotter til at gå i kamp mod intense bosser med den vanvittige Long Bot Silver, det diabolske Botbeard og den brutale Botbarossa. Det hele kulminerer i et kæmpe angreb på Dread Pirate Robots uigennemtrængelige fæstning!

Plyndrende piratbotter

Nådesløse piratbotter bestormer din base for at smadre og plyndre. Opstil årvågne vagtbotter, byg uigennemtrængelige forsvarsmure, og udsend armerede tårne for at stoppe de plyndrende piratbotter.

Du har måske spillet Autonauts før, men sådan her har du aldrig set spillet før. Det er som et helt nyt spil med automatisering og strategi, der kan spilles af både nybegynder og erfarne spillere!

Automatisér for at forsvare! Forsvar for at automatisere!

Legal:

Autonauts © 2021 Denki. All rights reserved. Developed by Denki. Published by Curve Games. “Curve Games” is a trademark of Curve Digital Publishing Limited.

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Hvordan virker det? Modtager jeg Autonauts vs Piratebots fysisk?

Nej, du modtager en Autonauts vs Piratebots produktnøgle (Autonauts vs Piratebots CD Key), som du modtager via e-mail. Du skal derefter bruge Steam-platformen til at indløse din Autonauts vs Piratebots produktnøgle (Autonauts vs Piratebots CD Key), og du er derefter klar til downloade, installere og spille Autonauts vs Piratebots. Ved køb af spillet, modtager du samtidig en vejledning til hvordan dette gøres, hvis du skulle være i tvivl. Så bliver det ikke nemmere!

Hvad indeholder Autonauts vs Piratebots? Får jeg samme indhold som hos Steam?

Du får standard-udgaven af Autonauts vs Piratebots som digital download til Steam.

Platform PC
Multiplayer Nej
Udgivelsesdato 28-07-2022
Systemkrav MINIMUM:
Kræver en 64-bit processor og operativsystem
Styresystem: Windows 7, 8, 8.1, 10 x64
Processor: Intel Core i5-6600K (4 * 3500) or equivalent/AMD FX-9370 (8 * 4400) or equivalent
Hukommelse: 8 GB RAM
Grafik: GeForce GTX 750 (2048 MB) or Radeon HD 7870 (2048 MB)
Diskplads: 1 GB tilgængelig plads
Lydkort: Any
Yderligere bemærkninger: Low Settings on mas
Mere
Gennemsnitlig vurdering:
0

Der er i øjeblikket ingen anmeldelser