Camp Canyonwood (PC) 119 kr.
Steam early access (Tidlig Adgang) Udforsk, spil og bliv involveret Få øjeblikkelig adgang til Camp Canyonwood, der bliver udviklet sammen med fællesskabet. Disse spil bliver udviklet imens du spiller dem og giver din feedback, og udviklerne tilføjer hele tiden nyt indhold!
CAMP CANYONWOOD SPILBESKRIVELSE

Som den nyeste rådgiver på Camp Canyonwood er det op til dig at administrere campister og genoprette den forsømte lejr til sin tidligere storhed ved at bygge og ændre campingpladsen! Sommer efter sommer kan du hjælpe nye grupper af campister med at lære værdifulde færdigheder og tjene badges i denne charmerende mærkelige campinglivssim.

Fra fiskeri og bueskydning til stensamling og stjernekiggeri, træn dine campister godt, mens de opdager deres særegne særheder og præferencer for at sikre, at de har den bedst mulige tid. Beskyt dem mod farerne i det fri, såsom slanger, bjørne og rumvæsener.

En glad campist ved sommerens afslutning betyder flere penge fra deres forældre til forbedringer af lejren, så gør dit bedste til gavn for Camp Canyonwood!

FUNKTIONER

● Lejraktiviteter som omfatter fiskeri, bueskydning, stjernekiggeri, insektfangst, stensamling, træhugning, vandreture, udforskning og indsamling af vilde blomster. Der er planlagt mere til den fulde udgivelse.
● Hver camper har et unikt udseende og personlighed. Lær om dem og overvåg deres helbred og lykke. Hvis de er ulykkelige (eller forsvundet), betaler deres forældre muligvis ikke ved sommerens afslutning!
● Brug optjent overskud fra succesfuld campistledelse til at forbedre campingpladsen med nye dekorationer og boliger.
● Ud over en række forskellige telt- og hyttemuligheder er der snesevis af samleobjekter, lige fra praktiske ting som grill til madlavning til kosmetiske dekorationer som statuer og vagttårne.
● Oplev den store udendørs, inklusive interaktioner med voldsomme rovdyr, buttede vaskebjørne og mange forskellige slags dyr, insekter, blomster og ædelstene.
● Gennemfør donationsopgaver fra lejrpersonalet for at låse op for nye ting, du kan købe.
● Der sker aldrig noget mærkeligt i Camp Canyonwood. Især ting som spøgelser og ufoer.

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Hvordan virker det? Modtager jeg Camp Canyonwood fysisk?

Nej, du modtager en Camp Canyonwood produktnøgle (Camp Canyonwood CD Key), som du modtager via e-mail. Du skal derefter bruge Steam-platformen til at indløse din Camp Canyonwood produktnøgle (Camp Canyonwood CD Key), og du er derefter klar til downloade, installere og spille Camp Canyonwood. Ved køb af spillet, modtager du samtidig en vejledning til hvordan dette gøres, hvis du skulle være i tvivl. Så bliver det ikke nemmere!

Hvad indeholder Camp Canyonwood? Får jeg samme indhold som hos Steam?

Du får standard-udgaven af Camp Canyonwood som digital download til Steam.

Platform PC
Sprog Engelsk
Multiplayer Nej
Udgivelsesdato 04-08-2022
Systemkrav MINIMUM:
Styresystem: Microsoft® Windows® 10
Processor: Dual Core 2 Ghz CPU
Hukommelse: 2 GB RAM
Grafik: NVIDIA GeForce GTX 460 or AMD Radeon HD 5770 /w 1GB VRAM
DirectX: Version 10
Diskplads: 1 GB tilgængelig plads
Yderligere bemærkninger: Keyboard + Mouse Required
 
ANBEFALET:
Styresystem: Microsoft® Windows® 10
Processor: Dual Core 2 Ghz
Mere
Gennemsnitlig vurdering:
0

Der er i øjeblikket ingen anmeldelser