Brewmaster: Beer Brewing Simulator (PC) 129 kr.
BREWMASTER: BEER BREWING SIMULATOR SPILBESKRIVELSE
  • Brug et stort udvalg af ingredienser og udstyr til brygning af forskellige øltyper, lær processen fra start til slut.
  • Sammensæt din egen opskrift og bryg en fantastisk øl med en gennemtænkt, virkelighedstro simulering af brygningskemi.
  • Skab fremskridt med lidenskab, præcision og forberedelse - deltag i konkurrencer, håndter bestillingsanmodninger, få adgang til bedre udstyr og opbyg dit omdømme som brygmester!
  • Design dine egne øletiketter og skab dine egne mærker!
  • Dekorer dit bryggeri efter egen smag ved at få adgang til en bred vifte af kosmetiske genstande.
  • Læn dig tilbage og slap af med en afslappende sandkassetilstand.
  • Del dine opskrifter med andre spillere via Steam Workshop.
  • Oplev, få viden om og lær at mestre hjemmebrygningskunsten i den ultimative fejring af hjemmebrygget øl.
  • Fra udvikling af perfekte, autentiske og kemibaserede bryggeriteknikker til navngivning, aftapning og etikettering - tilpas dit bryggeri og bliv den ultimative brygmester i den første realistiske ølbrygningsoplevelse nogensinde. Med alle branchens tips og tricks og med det bedste udstyr til rådighed skal du følge opskrifter eller eksperimentere med det store udvalg af virkelige ingredienser for at finpudse dine færdigheder. Deltag i kammeratlige konkurrencer, få øltokens og opgrader dit udstyr for at blive en endnu bedre brygger.

Vælg, om du vil opleve den historiedrevne bryggerimestertilstand eller kaste dig ud i kreativitetstilstanden, en sandkasse med adgang til alt

Opbyg dit eget hjemmebryggeri
Skab det ideelle sted til afslappede underholdning med fremstilling af den perfekte øl. Få adgang til dit yndlingsudstyr, og dekorer dit bryggeri. Køb bedre udstyr med øltokens for virkelig at personliggøre dine omgivelser.


Lav din egen opskrift
Udvikl en række forskellige øltyper, herunder hvede, lyse øl, stouts, IPA'er og mere, mens du forbedrer dine bryggerifærdigheder. Tilpas opskrifter, forbedr smagen, design dine egne etiketter og tilmeld derefter dine øl til lokale konkurrencer og bryggerier for at opbygge dit omdømme og få øltokens. Skabt til alle lige fra nybegyndere til ølentusiaster; lær den grundlæggende ølbrygningsproces og vælg mellem en række opskrifter, eller vær kreativ og bryg din helt egen, unikt smagende øl.


Bryg din drømmeøl
Mos malt, kog humle og tilsæt gær for at kickstarte gæringsprocessen. Opbyg dit repertoire af hjemmebrygningsfærdigheder med en række bryggeriteknikker for at mestre adskillige hjemmebryggede øltyper. Dette afslappende og særdeles tilfredsstillende simuleringspil giver dig mulighed for at opleve den givende og beroligende glæde ved hjemmebrygning uden at skulle bekymre dig om penge eller plads.


Realistisk og autentisk
Brewmaster er et detaljeret, autentisk spil baseret på en simulering af ægte brygningskemi og en dybgående forståelse af virkelighedens gæringsprocesser. Dette betyder ikke, at du behøver at have en uddannelse i kemi. De komplicerede formler skabes bag kulisserne, så du kan fokusere på de mest spændende og sjove aspekter ved ølbrygning.


Finjuster dit bryggeri
Når du har fremstillet din ideelle bryg, skal din øl have en iøjnefaldende etiket og et mindeværdigt navn. Tilpas og personliggør alle elementer vedrørende øllen og bliv mere kendt på ølfestivaler. Efterhånden som folk begynder at respektere dit arbejde, kan du anvende lokale bryggerier til batchproduktion, udvide dit netværk og få adgang til større jobs og mere udfordrende opskrifter. En ægte brygmester lærer altid!


Fejr bryggerikunsten
Du anvender banebrydende teknologi, men brygning er et håndværk med ældgamle traditioner, der går tilbage til omkring 10.000 f.kr. Vi udnyttede virkelighedens alkymistiske gæringsprocesser, endda inden vi tilføjede "skrivning" på menneskehedens færdighedstræ.
Så bliv en del af dette ærefulde og gamle håndværk, finpuds dine færdigheder og vær kreativ, når du udforsker dybden og forskelligartetheden af hjemmebrygget øl i det 21. århundrede og tilføj dit kapitel til den igangværende brygningshistorie!

Legal:

Copyright 2022 Auroch Digital. All rights reserved. Published by Fireshine Games. "Fireshine Games" is a trademark of Sold Out Sales & Marketing Limited.

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Hvordan virker det? Modtager jeg Brewmaster: Beer Brewing Simulator fysisk?

Nej, du modtager en Brewmaster: Beer Brewing Simulator produktnøgle (Brewmaster: Beer Brewing Simulator CD Key), som du modtager via e-mail. Du skal derefter bruge Steam-platformen til at indløse din Brewmaster: Beer Brewing Simulator produktnøgle (Brewmaster: Beer Brewing Simulator CD Key), og du er derefter klar til downloade, installere og spille Brewmaster: Beer Brewing Simulator. Ved køb af spillet, modtager du samtidig en vejledning til hvordan dette gøres, hvis du skulle være i tvivl. Så bliver det ikke nemmere!

Hvad indeholder Brewmaster: Beer Brewing Simulator? Får jeg samme indhold som hos Steam?

Du får standard-udgaven af Brewmaster: Beer Brewing Simulator som digital download til Steam.

Publisher Fireshine Games
Udvikler Auroch Digital
Platform PC
Sprog Fransk
Multiplayer Nej
Udgivelsesdato 29-09-2022
Systemkrav MINIMUM:
Kræver en 64-bit processor og operativsystem
Styresystem: Windows 7
Processor: Intel(R) Core(TM)2 Quad 2.7 Ghz, AMD Phenom(TM)II X4 3 Ghz
Hukommelse: 4 GB RAM
Grafik: GeForce GTX 260, Radeon HD 5770, 1024 MB, Shader Model 3.0
DirectX: Version 11
Diskplads: 7 GB tilgængelig plads
Lydkort: DirectX compatible
 
ANBEFALET:
Kræver en 64-
Mere
Gennemsnitlig vurdering:
0

Der er i øjeblikket ingen anmeldelser