Food Truck Simulator (PC) 145 kr.
FOOD TRUCK SIMULATOR SPILBESKRIVELSE

Din far ejede en madvogn. Selvom køretøjet er blevet gammelt, er det blevet en hjørnesten i din families arv. Nu, i et øjeblik, er din far væk. Nu tilhører madvognen dig. Vil du gå i din fars fodspor og leve op til hans navn? Kun én måde at finde ud af.

KØRSEL

Du kan ikke tage 'lastbilen' ud af 'food truck'. Før du kan sætte dine boder op, skal du faktisk komme fra din garage til det sted, hvor du beslutter dig for at sælge for dagen. Vær opmærksom på trafikken og trængsel også! Når du føler, du mangler tid, gør som din far gjorde, og sving væk fra den slagne vej. Først til mølle får først malet!

MADLAGNING

Du har måske troet, at alt, hvad der er i denne forretning, er fastfood, men nu hvor du er på den anden side af disken, er det tid til at tænke igen. Selv så meget som en skive ost kan gøre en klassisk burger til en cheeseburger-special. Så hvad vil det være, sir? Ketchup eller sennep?

SERVICE

Kunder kan være utålmodige og trængende meget. Du vil opdage, at du ikke har så meget tid til at få dem, hvad de vil have, og også passe til deres gane. Det bliver en udfordring, men det er en, din far har overvundet, og det kan du helt sikkert også. Øvelse gør mester, så gå og slå dem væk med din kvalitetsmad!

OPGRADERING

Efterhånden som din prestige vokser, vokser dit repertoire af tricks og værktøjer også. Hold dig opdateret med din berømmelse, mens du følger dine i fars fodspor. Sørg for at udstyre dig selv med det nyeste, top-of-the-line udstyr, du (og din tegnebog) kan mønstre. Rid på bølgen af ​​berømmelse.

TILPASNING

Lastbilen tilhører dig, og efterhånden som hænderne, der ejer den, ændrer sig, bør dens indretning også ændre sig. Juster alt fra det udvendige farve til det indvendige layout, kofangere, lygter og hjul. Vis byen, at du ikke er mindre, end din far var, og gå på gaden, som om du ejer dem.

BESTILLING

Hver dag er et nyt eventyr, og hvert eventyr kræver tilstrækkelige forsyninger. Ingredienser er ikke permanente og vil rådne og fordærve, efterhånden som timerne går. Husk at fylde op med ikke kun de friskeste, men mest eftertragtede produkter, som din kundekreds kan kræve af dig.

RENGØRING

Lastbilen er snavset og forfalden. Ær fars minde ved at pudse det en sidste gang. Det er et stykke tid siden, at lastbilen har kunnet bruges. Grib en spand og en svamp, find en kost og gå i gang med at gøre rent. Du skal være grundig, og det kan tage et stykke tid at få lastbilen til at spænde, men nu har du en pligt til at opfylde. Kom til det!

 

Nøglefunktioner

- Renovering og udvidelse af foodtruck.

- Bredt udvalg af tilpasningsmuligheder.

- Stort katalog over udstyrsmuligheder at vælge imellem.

- Lav dine egne opskrifter.

- Kørsel med trafiksystem.

- Detaljeret kogesystem.

- Forskellige lokationer på tværs af en hel by med forskellige typer kunder.

- Forskellige arrangementer.

- Ledelse

- Levende by med dynamisk dag- og natcyklus.

 

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Hvordan virker det? Modtager jeg Food Truck Simulator fysisk?

Nej, du modtager en Food Truck Simulator produktnøgle (Food Truck Simulator CD Key), som du modtager via e-mail. Du skal derefter bruge Steam-platformen til at indløse din Food Truck Simulator produktnøgle (Food Truck Simulator CD Key), og du er derefter klar til downloade, installere og spille Food Truck Simulator. Ved køb af spillet, modtager du samtidig en vejledning til hvordan dette gøres, hvis du skulle være i tvivl. Så bliver det ikke nemmere!

What does Food Truck Simulator contain? Will I receive the same content as on Steam? You will receive the standard edition of Food Truck Simulator as a digital download for Steam.

Platform PC
Sprog Engelsk
Multiplayer Nej
Udgivelsesdato 14-09-2022
Systemkrav Minimum Requirements
Requires a 64-bit processor and operating system OS: Windows 10 (64-bit) Processor: Intel Core i3 3.0 GHz or Ryzen 3xxx Memory: 8 GB RAM Graphics: NVidia GeForce GTX 960 4GB VRAM DirectX: Version 11 Storage: 7 GB available space Additional Notes: While the game was created with dedicated GPUs in mind, recent tests show it also runs on a modern integrated GPU if you stic
Mere
Gennemsnitlig vurdering:
0

Der er i øjeblikket ingen anmeldelser