Fracked (PC) 179 kr.

Fracked understøtter VR. For at kunne spille kræves der et VR-headset.

FRACKED SPILBESKRIVELSE

Det prisvindende actioneventyr, nu på PC VR!

Fra skaberne af det banebrydende Phantom: Covert Ops kolliderer Fracked problemfrit ubarmhjertige "løb og dæk" skudkampe med frit og flydende skiløb og klatring på banebrydende vis. Kompromisløst, dristig og uforskammet stilfuld griber Fracked dit VR-headset ved bevægelsescontrollerne og leverer et røvsparkende spil, der er blevet lavet fra bunden til virtual reality-platforme.

Kan spilles på Valve Index, HTC Vive, Meta Rift S og Meta Quest og Quest 2 via Oculus Link.

VÆR ACTIONSHELTEN

Grib din pistol, sæt den i vejret, og sigt som en maverick-krigshelt, der kastes tilbage i kampen. Oplev innovativt VR-våbenspil, der genialt blander improviseret løb og våbenkamp med et 1:1 gribeligt dækningssystem. Bevæg dig frit rundt på slagmarken for at omgå, overliste og overvinde en eskalerende trussel med dit arsenal af dødbringende, fuldt interaktive våben.

MÆRK EVENTYRET

Begiv dig gennem et barsk og farligt bjergområde ved problemfrit at skifte mellem et væld af førstepersons fri bevægelighedsmetoder. Læn dig fysisk ind i svingene på dine ski for at mestre pisterne i høj fart. Ræk ud og hold ud for dit liv, mens du klatrer og zipline langt over jorden eller udfører dristige base-hop for at undgå dine fjender. Ingen skinner. Ingen grænser. Ingen nåde.

RED PLANETEN

Selskabet gravede for dybt og frigjorde 'Fracked' fra dybet nedenfor. På en dag kan du tage kampen op mod en tværdimensionel hær, der kombinerer bikube-sind mentalitet og våbensvingende overherredømme - de perfekte mål at losse runde på runde ind i. Fracked er in-your-face-handling med en skærende kommentar om virksomhedernes grådighed og krisen i klimaforandringerne. Red dagen, for at redde verden.

DESIGNET TIL VIRTUEL VIRKELIGHED

Fra bunden, skabt fra bunden til VR-enheder, trækker Fracked action-eventyr-genren til revolutionerende nye højder gennem intuitivt 1:1 VR-gameplay. Interaktioner, bevægelse og pistolkampe kombineres problemfrit i et enkelt, banebrydende VR-spil.

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Hvordan virker det? Modtager jeg Fracked fysisk?

Nej, du modtager en Fracked produktnøgle (Fracked CD Key), som du modtager via e-mail. Du skal derefter bruge Steam-platformen til at indløse din Fracked produktnøgle (Fracked CD Key), og du er derefter klar til downloade, installere og spille Fracked. Ved køb af spillet, modtager du samtidig en vejledning til hvordan dette gøres, hvis du skulle være i tvivl. Så bliver det ikke nemmere!

Hvad indeholder Fracked? Får jeg samme indhold som hos Steam?

Du får standard-udgaven af Fracked som digital download til Steam.

Publisher nDreams
Udvikler nDreams
Platform PC
Sprog Engelsk
Multiplayer Nej
Udgivelsesdato 05-05-2022
Systemkrav Minimum:
Kræver en 64-bit processor og operativsystem
Styresystem: Windows 10 or newer
Processor: AMD Ryzen 5 1500X or Intel i5 equivalent
Hukommelse: 8 GB RAM
Grafik: GTX 1070
DirectX: Version 11
Diskplads: 6 GB tilgængelig plads
 
Anbefalet:
Kræver en 64-bit processor og operativsystem
Styresystem: Windows 10 or newer
Pro
Mere
Gennemsnitlig vurdering:
0

Der er i øjeblikket ingen anmeldelser