Generation Zero - FNIX Rising (PC) 16,50 kr.
BEMÆRK - DETTE ER EN UDVIDELSESPAKKE

Det er påkrævet, at du allerede ejer Generation Zero på Steam for at kunne bruge Generation Zero - FNIX Rising.

GENERATION ZERO - FNIX RISING SPILBESKRIVELSE

Det er sidst på året i 1989, og kampen for overlevelse fortsætter. Håbet om at finde den del af befolkningen, som er forsvundet, rinder langsomt ud, og du og dine venner gennemsøger forladte bygninger for at finde våben og udstyr, mens I gør jeres bedste for ikke at blive opdaget af maskinerne. Nogle rekognosceringsmissioner, som du har været afsted på for nylig – nogle gange alene og andre gange sammen med andre – har dog givet uventede resultater. Der er begyndt at dukke strukturer op langs Östertörns sydkyst. De er tilsyneladende konstrueret af FNIX-maskinerne. Heldigvis lader det også til, at der er overlevende på sydkysten, på øerne og på landet, og de er gået til modangreb på maskinerne.

UDVIDELSESPAKKEN INDEHOLDER

ÆNDREDE LANDSKABER
Da din færd leder dig tilbage til et område i Östertörn, som du tidligere har udforsket, opdager du, at maskinerne har haft travlt med at omdanne landskabet, så det passer til deres behov. Enorme fæstningsmure, generatorer, som lyser ildevarslende, og det faretruende netværk af kabler er bare nogle af de strukturer, du har set, mens du har sneget dig gennem området. Byerne i nærheden ligger i ruiner, efter at Harvestere har høstet alle nyttige resurser, så der kun de tomme skeletter af bygningerne er tilbage. Det er ikke klart, hvad FNIX planlægger, men uanset hvad kan det ikke været godt.

MODSTANDSBEVÆGELSEN VOKSER
Din tilbagevenden til øerne og landbrugsområderne har også givet dig grund til håb, da der er klare tegn på, at folk gør modstand. Engang associerede du mest dette område med de tydelige tegn på kampe mellem militæret og maskinerne i form af byer i ruiner og død overalt under invasionens første dage, mens du nu finder mennesker, som har overlevet trods de barske forhold. Nogle få overlevende har gemt sig på centrale steder og bruger strategiske positioner til at undgå fare og maksimere indsatsen mod de fjendtlige maskiner. De holder dog kun stand med nød og næppe, og deres fjender er nådesløse.

NYE OPDAGELSER
Der er sket mere end bare små ændringer i landskabet på sydkysten og i landbrugsområderne, så hold udkig efter nye samleobjekter og nyt tøj plus nye præstationer, du kan låse op for, når du er på udforskning.

YDERLIGERE SPILINDHOLD

NÆRKAMPSVÅBEN
Det er aldrig godt at løbe tør for ammunition midt i kampens hede. Ét uheldigt øjeblik kan være det, der flår dit team fra hinanden eller sender dig på en vild og desperat flugt fra en farlig situation. Derfor skal du holde øjnene åbne efter boldtræer og forhammere rundt omkring i Östertörn. Disse lidt mere primitive våben er perfekte til at lamme en uforberedt Hunter eller smadre en angribende Tick.

HARVESTER I APOKALYPSE-KLASSEN
Det lader til, at FNIX har haft travlt med at bygge mere end bare strukturer på sydkysten. Harvestere i Apokalypse-klassen er blevet observeret, hvilket har bekræftet det, du frygtede. Og selvom de synes at have fokus på at samle resurser omkring de nye bygninger, er de også blevet set andre steder på fastlandet. De er typisk i selskab med andre maskiner i Apokalypse-klassen, men er også frygtindgydende på egen hånd. De er kendt for at bruge en biologisk aerosol og endda såkaldte "beskidte missiler", hvis man lokker dem i baghold.

 

Generation Zero® © 2020 Systemic Reaction. All rights reserved. Published and developed by Systemic Reaction AB. Systemic Reaction and its logotypes are trademarks of Systemic Reaction AB companies in Sweden, the U.S. and/or other countries. Generation Zero® is a registered trademark or trademark of Systemic Reaction AB companies in Sweden, the U.S. and/or other countries. Uses Apex – Avalanche Open World Engine. Apex – Avalanche Open World Engine and its logotype are trademarks of Fatalist Development AB companies in Sweden, the U.S. and/or other countries. All Rights Reserved.

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Hvordan virker det? Modtager jeg Generation Zero - FNIX Rising fysisk?

Nej, du modtager en Generation Zero - FNIX Rising produktnøgle (Generation Zero - FNIX Rising CD Key), som du modtager via e-mail. Du skal derefter bruge Steam-platformen til at indløse din Generation Zero - FNIX Rising produktnøgle (Generation Zero - FNIX Rising CD Key), og du er derefter klar til downloade, installere og spille Generation Zero - FNIX Rising. Ved køb af spillet, modtager du samtidig en vejledning til hvordan dette gøres, hvis du skulle være i tvivl. Så bliver det ikke nemmere!

Hvad indeholder Generation Zero - FNIX Rising? Får jeg samme indhold som hos Steam?

Du får standard-udgaven af Generation Zero - FNIX Rising som digital download til Steam.

PEGI-rating
Platform PC
Multiplayer Ja
Udgivelsesdato 23-06-2020
Systemkrav MINIMUM:
Styresystem: 64bit OS - Windows 7 with Service Pack 1
Processor: Intel i5 Quad Core
Hukommelse: 8 GB RAM
Grafik: nVidia GTX 660 / ATI HD7870 - 2GB VRAM / Intel® Iris™ Pro Graphics 580
Diskplads: 35 GB tilgængelig plads
 
ANBEFALET:
Styresystem: 64bit OS - Windows 10
Processor: Intel i7 Quad Core
Hukommelse: 16 GB RAM
Grafik: nVidia
Mere
Gennemsnitlig vurdering:
0

Der er i øjeblikket ingen anmeldelser