Ember (PC) 69 kr.
EMBER SPILBESKRIVELSE

"Dengang i de tidligste dage var der ingen sol, og verden var mørk. Himlen åbnede sig, og stjerner faldt som fyrtårne ​​ned i den kulsorte verden, og de blev kendt som "gløder". Mægtige og kloge druider af en ur-race, "Lysbringerne", strejfede rundt i landet og søgte efter dette lysende stof. De udførte et opvågningsritual for at kalde "gløderne" ud af deres dybe søvn. Pludselig blev verden lys, og sløret af mørket blev løftet. Gløderne var legemliggørelsen af ​​magisk flamme, lys og liv, men efterhånden som ordet spredte sig om glødernes rene kraft, kom de for at blive jaget og fanget ... og så begyndte krigen om gløden ..."

*Gameoversigt*

Et passionsprojekt 10 år undervejs, Ember er en hyldest til klassiske rollespil (RPG). Træd ind i Embers verden som en genopstanden "Lysbringer", der er tilkaldt for at beskytte de døende Embers, da verden er på randen af ​​sammenbrud. Begyndende i Deep Barrows, gennemskær enorme miljøer opdelt mellem overjordiske og underjordiske riger – lige fra frodige skove til tørre ørkener og mørke afgrunde – for at nå Lysets By. Se, hvordan historien udfolder sig gennem møder med fremmede ved at træffe afgørende beslutninger om din egen skæbne.

- Klassisk RPG med mere end 30 timers episk eventyr

- Episk historiefortælling fyldt med fascinerende karakterer, lore, eventyr og humor

- Over 70 quests med varieret gameplay, der gør det muligt for spillere at vælge deres vej

- Engagerende partibaseret kampsystem i realtid med taktisk pause

- Over 65 kampfærdigheder, som spilleren kan bruge i tilpasset kampfeststrategi

- Mød hundredvis af NPC'er med deres egne historier at fortælle

- Dybtgående håndværkssystem, fra bagning af brød til smedning af magiske våben

- En sømløs verden med over 20 håndlavede miljøer og mørke fangehuller, der er fuldt interaktive og har bevægelige genstande, vejrændringer og dag/nat-cyklusser

- Eventyr med forskellige ledsagere med deres egne backstory-quests

 

© 2016 N-Fusion Interactive Ember, N-Fusion and the N-Fusion logo are trademarks of N-Fusion Interactive Entertainment Corp. Published by 505 Games, Developed by N-Fusion Interactive. 505 Games and the 505 Games logo are registered trademarks of 505 Games s.r.l. and/ or its affiliates. All rights reserved

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Hvordan virker det? Modtager jeg Ember fysisk?

Nej, du modtager en Ember produktnøgle (Ember CD Key), som du modtager via e-mail. Du skal derefter bruge Steam-platformen til at indløse din Ember produktnøgle (Ember CD Key), og du er derefter klar til downloade, installere og spille Ember. Ved køb af spillet, modtager du samtidig en vejledning til hvordan dette gøres, hvis du skulle være i tvivl. Så bliver det ikke nemmere!

What does Ember contain? Will I receive the same content as on Steam? You will receive the standard edition of Ember as a digital download for Steam.

Publisher 505 Games
PEGI-rating
Platform PC
Sprog Engelsk
Multiplayer Nej
Udgivelsesdato 09-09-2016
Systemkrav Minimum:
Styresystem: Windows 7
Processor: Core 2 Duo 2.5 GHz or equivalent
Hukommelse: 2 GB RAM
Grafik: ATI Radeon HD 2000 series or NVIDIA 8000 series
DirectX: Version 9.0c
Diskplads: 4 GB tilgængelig plads
Lydkort: No accelerated sound hardware required
 
Anbefalet:
Styresystem: Windows 7
Processor: Core i5 750 2.67 GHz or equ
Mere
Gennemsnitlig vurdering:
0

Der er i øjeblikket ingen anmeldelser