Gone Viral (PC) 46 kr.
GONE VIRAL SPILBESKRIVELSE

Gone Viral er et over-the-top actionspil med tunge roguelit-elementer, hvor du kæmper for dit liv i en fængselsarena for at underholde et blodtørstigt publikum. Få flere dræbte, snup mutationer og skøre våben for at ændre gameplayet og få, hvad du har brug for for at undslippe og blive viral.

Når en civilisation dør, gør dens skrupler også det. Du er blevet fanget af et samfund, der glorificerer én ting og kun én ting – vold. Åh, og følgere også - kan ikke glemme dem. Sæt sygelige kombinationer sammen for at stille dine fans' blodtørst og få belønninger. Opgrader dine MORD-evner for at opnå endnu større spektakel og effektivitet, mens du river dig vej gennem rum efter rum, og efterlader et spor af blod og tårer (men mest blod) i dit kølvand. Grib din frihed i halsen og slip aldrig.

Gone Viral byder på tilfældigt genererede baner, overdreven vold og fysikbaseret kamp, ​​der trives med kombinationer for at udløse ødelæggende brutalitet mod dine fjender. Bliv apokalypsens største SOCIAL MURDIA-STJERNE, mens du samler en følgende i spillet eller IRL. "IRL!?" du siger? Det er rigtigt! Nu introducerer vi Twitch Integration, der lader dig invitere dit publikum til at tage del i Gone Viral-verdenen som fans, der kan stemme for enten at hjælpe eller hindre dig.

 

© 2020 Skullbot Games

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Hvordan virker det? Modtager jeg Gone Viral fysisk?

Nej, du modtager en Gone Viral produktnøgle (Gone Viral CD Key), som du modtager via e-mail. Du skal derefter bruge Steam-platformen til at indløse din Gone Viral produktnøgle (Gone Viral CD Key), og du er derefter klar til downloade, installere og spille Gone Viral. Ved køb af spillet, modtager du samtidig en vejledning til hvordan dette gøres, hvis du skulle være i tvivl. Så bliver det ikke nemmere!

Hvad indeholder Gone Viral? Får jeg samme indhold som hos Steam?

Du får standard-udgaven af Gone Viral som digital download til Steam.

Udvikler Skullbot Games
Platform PC
Sprog Engelsk
Multiplayer Nej
Udgivelsesdato 31-08-2021
Systemkrav MINIMUM:
Styresystem: Windows 7 SP1 / 8 / 10 (64 bit only)
Processor: X64 Dual Core CPU, 2+ GHz
Hukommelse: 4 GB RAM
Grafik: Discrete Non Mobile GPU with 1 GB Ram
DirectX: Version 11
Diskplads: 2 GB tilgængelig plads
Lydkort: Any
Gennemsnitlig vurdering:
0

Der er i øjeblikket ingen anmeldelser