I Am Dead (PC) 53,55 kr.
I AM DEAD SPILBESKRIVELSE

I Am Dead er et charmerende puslespil fra skaberne af Hohokum og Wilmot's Warehouse om at udforske efterlivet.

Morris Lupton er den nyligt afdøde museumsinspektør på den lille ø Shelmerston, som genforenes med spøgelset af sin hund Sparky, men opdager, at en katastrofe er ved at ødelægge hans elskede ø.

Sammen skal de afsløre Shelmerstons gamle mysterier, forhindre øens vulkan i at gå i udbrud og redde det sted, de kalder hjem.

Morris og Sparky skal afdække en række af Shelmerstons forsvundne og spredte spøgelser. For at finde dem skal duoen besøge de steder, de tilbragte tid i, dykke ned i minderne om de mennesker, der kendte dem bedst, og lære deres livs historier.

For at hjælpe med deres mission bruger Morris sin nyfundne kraft, der giver ham mulighed for at kigge ind i objekter og mennesker for at afsløre deres indhold og minder, som en overnaturlig røntgen!

Undervejs vil du opdage mange historier om Shelmerstons historie og folklore, og dens skare af nysgerrige indbyggere og besøgende: turistfinker, fiskefolket, morlos og Legenden om Aggi - den, der oprindeligt gjorde vulkanen tavs...

 

© 2020 Fish Tickler, LLC. Developed by Hollow Ponds Games Limited. Published by Annapurna Interactive under exclusive license. All rights reserved.

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Hvordan virker det? Modtager jeg I Am Dead fysisk?

Nej, du modtager en I Am Dead produktnøgle (I Am Dead CD Key), som du modtager via e-mail. Du skal derefter bruge Steam-platformen til at indløse din I Am Dead produktnøgle (I Am Dead CD Key), og du er derefter klar til downloade, installere og spille I Am Dead. Ved køb af spillet, modtager du samtidig en vejledning til hvordan dette gøres, hvis du skulle være i tvivl. Så bliver det ikke nemmere!

Hvad indeholder I Am Dead? Får jeg samme indhold som hos Steam?

Du får standard-udgaven af I Am Dead som digital download til Steam.

Platform PC
Sprog Engelsk
Multiplayer Nej
Udgivelsesdato 08-10-2020
Systemkrav
Minimum:
Kræver en 64-bit processor og operativsystem
Styresystem: Windows 10
Processor: Intel Core i5-2300 | AMD FX-4350
Hukommelse: 4 GB RAM
Grafik: Nvidia GeForce GTX 460, 768 MB | AMD Radeon HD 6870, 1 GB
DirectX: Version 11
Diskplads: 7 GB tilgængelig plads
Anbefalet:
Kræver en 64-bit processor og operativsystem
Styresystem: Windows 10
Mere
Gennemsnitlig vurdering:
0

Der er i øjeblikket ingen anmeldelser