Abermore (PC) 109 kr.
ABERMORE SPILBESKRIVELSE

Abermore er et førstepersons stealth-RPG, hvor spillere adopterer kappen af ​​"The Unhanged Man", en legendarisk Robin Hood-agtig figur i den mærkelige og overraskende by Abermore, i løbet af de 18 dage i opløbet til et vovet røveri. Hver kampagne er unik, daisy kæder røverier sammen på tværs af utallige niveauvariationer. Hver ny dag byder på nye historier at snuble ind i, byttedyr at sælge på Blackmarket og potentielle samarbejdspartnere til at hjælpe dig med at forberede dig til det ultimative partitur: "The Feast of the Lucky Few".

Udforsk Abermore

Udforsk den neo-Edwardianske by Abermore for at møde de underlige og vidunderlige karakterer, der bor i byen. Hvis du kan løfte deres udfordrende krav, kan de hjælpe dig mod dit ultimative mål. Hvert ragtag-hold, du samler, kan hjælpe med at gøre det endelige røveri en lille smule lettere på en unik måde.

Foretag utallige unikke røverier

I de 18 dage op til det store røveri vil hver dag være anderledes. Der er utallige karakterer med quests, folk til at hjælpe og unikke røverier, der skal udføres. Hvert missionsniveau genereres proceduremæssigt, så du altid skal være på vagt og håbe, at Lady Luck er på din side.

Lady Luck er på din side

"The Unhanged Man" har evnen til at bruge overnaturlige kræfter, der kan erhverves fra tarotkort, som er en velsignelse fra Lady Luck. Der er 14 unikke evner, der kan hjælpe med at guide dig vej, dæmpe dine fodtrin og beskytte dig, hvis du skulle få brug for det.

Byt og køb nyt gear

Brug de 18 dage du skal forberede dig til at anskaffe dig bedre udstyr. Du kan bytte med hegn på det sorte marked for at sælge dine stjålne varer og købe nye våben og blive kreativ med nogle af branchens mere 'ukonventionelle' værktøjer

Forvent det uventede

Mens du skal planlægge dine røverier omhyggeligt, er du nogle gange nødt til at improvisere. Udnyt alt, hvad Abermore har at tilbyde på innovative måder til at forblive skjult og nå dine mål, uanset om det er en banan, gummiand eller en tidsindstillet bombe...

 

(c) 2021 Four Circle Limited. All rights reserved. Developed by Four Circle Limited. Published by Sold Out Sales and Marketing Limited trading as 'Fireshine Games'. All other copyrights or trademarks are the property of their respective owners and are being used under license.

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Hvordan virker det? Modtager jeg Abermore fysisk?

Nej, du modtager en Abermore produktnøgle (Abermore CD Key), som du modtager via e-mail. Du skal derefter bruge Steam-platformen til at indløse din Abermore produktnøgle (Abermore CD Key), og du er derefter klar til downloade, installere og spille Abermore. Ved køb af spillet, modtager du samtidig en vejledning til hvordan dette gøres, hvis du skulle være i tvivl. Så bliver det ikke nemmere!

Hvad indeholder Abermore? Får jeg samme indhold som hos Steam?

Du får standard-udgaven af Abermore som digital download til Steam.

Genre Action
Publisher Fireshine Games
Platform PC
Sprog Engelsk
Multiplayer Nej
Udgivelsesdato 29-03-2022
Systemkrav Minimum:
Styresystem: Windows 10 Home
Processor: Intel Core i5-8250U
Hukommelse: 8 GB RAM
Grafik: NVIDIA GeForce MX 150
Diskplads: 3 GB tilgængelig plads
 
Anbefalet:
Styresystem: Windows 10 Pro
Processor: Intel Core i7-9700K
Hukommelse: 16 GB RAM
Grafik: NVIDIA GeForce GTX 1660ti
Diskplads: 3 GB tilgængelig plads
Mere
Gennemsnitlig vurdering:
0

Der er i øjeblikket ingen anmeldelser