Pride Run (PC/MAC) 89 kr.
PRIDE RUN SPILBESKRIVELSE

Pride Run har 2 fantastiske spiltilstande:

Vanilla

"Vanilla"-spiltilstanden genkendes øjeblikkeligt som et sjovt og farverigt Rhythm Action-spil, der vil få dig til at slå hvert slag af det fantastiske Disco-soundtrack af 'Hard Ton'. At slå takterne vil få tilskuerne til at deltage i paraden, manglende takter vil få dem til at forlade. Hold paraden i gang indtil slutningen, før du tager imod dem, der stiller spørgsmålstegn ved LGBTQ+-rettigheder i en episk dansekamp og overvind had med kærlighed!

Spil hårdt

Spiltilstanden "Spil hårdt" tilføjer et unikt RTS-twist til spillet, der leverer alt det underholdende over-top-gameplay fra "Vanilla"-tilstanden, men med et unikt taktisk element. Tilpas din parade, vælg dine ledere fra de forskellige grupper og brug deres evner til at forstærke dit budskab om kærlighed og inklusivitet eller skærm paraden fra dem, der ønsker at regne på din parade. Flyt grupperne rundt i realtid for at sikre, at dine evner og ledere er, hvor du har brug for dem.

Begge spiltilstande kan spilles som enkeltspiller eller lokal co-op, såvel som med 3 sværhedsgrader (Virgin, Vicious & Queen). Du vil finde unikke begivenheder og karakterer, der afspejler hver by i paraden.

Modent indholdsbeskrivelse

Udviklerne beskriver indholdet sådan:

Pride Run er en fejring af Pride-begivenheder og LGBTQ-samfundet generelt. Spillet præsenteres på en satirisk måde, som inkluderer visualisering af voksenlegetøj. Derudover er der lejlighedsvis brug af voksne ord plus lejlighedsvis portrættering af topløse kvinder.

Som nævnt er alle voksne temaer skildret på en satirisk måde og ikke brugt i nogen meningsfuld sammenhæng. Der er ingen seksuelle voldshandlinger i dette spil.

 

Copyright IV Productions 2019. All rights reserved
PRIDE RUN is a registered trademark of IV Productions.

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Hvordan virker det? Modtager jeg Pride Run fysisk?

Nej, du modtager en Pride Run produktnøgle (Pride Run CD Key), som du modtager via e-mail. Du skal derefter bruge Steam-platformen til at indløse din Pride Run produktnøgle (Pride Run CD Key), og du er derefter klar til downloade, installere og spille Pride Run. Ved køb af spillet, modtager du samtidig en vejledning til hvordan dette gøres, hvis du skulle være i tvivl. Så bliver det ikke nemmere!

What does Pride Run contain? Will I receive the same content as on Steam? You will receive the standard edition of Pride Run as a digital download for Steam.

Platform PC/MAC
Multiplayer Ja
Udgivelsesdato 11-10-2019
Systemkrav Windows:

Minimum:
Kræver en 64-bit processor og operativsystem
Styresystem: Windows 7 or higher
Processor: Intel(R) Pentium(R) / Dual Core (or equivalent)
Hukommelse: 2 GB RAM
Grafik: HD Graphics 4000
DirectX: Version 11
Diskplads: 6 GB tilgængelig plads
Lydkort: any
Anbefalet:
Kræver en 64-bit processor og operativsystem<
Mere
Gennemsnitlig vurdering:
0

Der er i øjeblikket ingen anmeldelser