The Galactic Junkers (PC) 99 kr.
THE GALACTIC JUNKERS SPILBESKRIVELSE

Det kan være svært at være kaptajn på et rumskib, især når der er en pris på dit hoved. Dusørjægere, rumpirater og endda Galactic Union forsøger at jage dig. Alt, der står mellem dig og glemselen, er dit forstand, din besætning og dit troværdige skib.

The Galactic Junkers er et komisk action-adventure rumkampspil, der sætter dig i rollen som en rumkaptajn på flugt. Dit skib er måske ved at falde fra hinanden, og din besætning er ikke den bedste, men med lidt held kan du holde alting i skibsform. Opgrader dit skib, ansæt nyt mandskab, stjæl forsyninger og udstyr, og fortsæt med at søge efter sandheden om, hvorfor alle vil have dig død.

I den fjerne fremtid så den store katastrofe Jorden ødelagt og så menneskeheden i hele solsystemet. For at overleve er vi blevet nomader, der lever af rumstationer, der falder fra hinanden og knap beboelige asteroider. Menneskeheden har mistet håbet, men et par modige rumkaptajner er derude og prøver at finde en ny fremtid for os. Du er en af ​​dem, der bygger et liv fuld af eventyr for dig og dit mandskab, med en fuld ladning Space Munch, en humørfyldt computer og et knapt fungerende skib, hvad kan der overhovedet gå galt?

Udforske

Tag på en rejse gennem solsystemet, og udforsk alle ni planeter og deres tilstødende sektorer. Oplev mystiske asteroider, knirkende rumstationer, forladte skibsvrag, dødbringende pirater og meget mere.

Mine, bjærgning, stjæle og handel

At drive et rumskib er aldrig let, og der er altid regninger, der skal betales. Hold din banksaldo til at se sund ud ved at udvinde asteroider, redde forladte steder og handle med uanede karakterer. Måske vil du endda deltage i et lille tyveri, men bare rolig - vi fortæller det ikke til nogen.

Slag og gå om bord på fjendtlige skibe

Rummet er et dødbringende sted, så du bliver nødt til at kæmpe for dit liv. Indstil dit mandskab til at betjene våbnene og vis de irriterende pirater, hvad du er lavet af! Gå ombord på fjendtlige skibe for at smadre og gribe vigtige ressourcer eller hacke systemer fra skyggerne.

Lej og vedligehold din besætning

Et glad skib har brug for en glad besætning, så pas på dit flok nyttige idioter. Fremhæv deres færdigheder for at holde alt kørende, eller hvis du ikke kan lide dem, så vis dem luftslusen og ansæt nyt mandskab.

Køb, opgrader og reparer skibe

Måske har du brug for lidt mere juice i motorafdelingen eller også kommer dine våben til kort. Opgrader dit skib for at tage kontrol over sektoren og skabe et navn for dig selv. Eller hvis du foretrækker noget lidt mere avanceret, så byt dit skib ind for en bedre model. Bare glem ikke dine vedligeholdelsesrutiner!

Beskyt dig og dit skib for enhver pris

Prøv ikke at få dig selv sprængt i luften, fanget eller på anden måde uarbejdsdygtig. Vi regner med, at du finder sandheden bag dusøren på dit hoved og ser, om der er en større skæbne for dig derude. Udforsk mærkelige nye verdener, mød mærkelige nye mennesker, prøv risikable mad, og fumler dristigt, hvor ingen rumkaptajn har fumlet før, bare lad være med at få dine udstødningsporte blæst af!

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Hvordan virker det? Modtager jeg The Galactic Junkers fysisk?

Nej, du modtager en The Galactic Junkers produktnøgle (The Galactic Junkers CD Key), som du modtager via e-mail. Du skal derefter bruge Steam-platformen til at indløse din The Galactic Junkers produktnøgle (The Galactic Junkers CD Key), og du er derefter klar til downloade, installere og spille The Galactic Junkers. Ved køb af spillet, modtager du samtidig en vejledning til hvordan dette gøres, hvis du skulle være i tvivl. Så bliver det ikke nemmere!

Hvad indeholder The Galactic Junkers? Får jeg samme indhold som hos Steam?

Du får standard-udgaven af The Galactic Junkers som digital download til Steam.

Genre Action
Platform PC
Sprog Engelsk
Multiplayer Nej
Udgivelsesdato 30-06-2022
Systemkrav MINIMUM:
Styresystem: Windows 7 64 bit
Processor: Intel Core i5 2.6Ghz
Hukommelse: 8 GB RAM
Grafik: GeForce 9800 GT
Diskplads: 20 GB tilgængelig plads
 
ANBEFALET:
Styresystem: Windows 8 64Bit
Processor: Intel Core i5 3.5Ghz
Hukommelse: 16 GB RAM
Grafik: Geforce GTX 970
Diskplads: 20 GB tilgængelig plads
Gennemsnitlig vurdering:
0

Der er i øjeblikket ingen anmeldelser