Re-Volt (PC) 39 kr.
RE-VOLT SPILBESKRIVELSE

I årevis havde Toy-Volt produceret spil og legetøj til børn over hele verden. Inden for måneder efter at have introduceret deres første produkter, skød de til toppen af ​​deres branche.

Det ser dog ud til, at produkterne har fået deres egne tanker. Når de flygter fra hylderne, der holdt dem fanger, er de kommet ind i den virkelige verden og skaber nu kaos, mens de nyder deres nyfundne frihed... Toy-volt R/C-bilerne har re-Volted!

Re-Volt lader dig guide en af ​​28 fjernbetjente biler gennem vanvittige racerbaner i usædvanlige omgivelser. Da bilerne er på størrelse med rigtige fjernbetjente køretøjer, er genstande fundet rundt om på banen større end livet. Kantsten bliver til enorme vægge, legetøj er forhindringer, og alt er fair game at køre på, igennem eller over.

Der er 13 forskellige baner fordelt på fire Cups, inklusive løb i museer, supermarkeder og omgivelser, der kan ligne dit eget nabolag.

 

COPYRIGHT © 2022 SUPERDAY INC ALL RIGHTS RESERVED. Published by H2 Interactive Co., Ltd

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Hvordan virker det? Modtager jeg Re-Volt fysisk?

Nej, du modtager en Re-Volt produktnøgle (Re-Volt CD Key), som du modtager via e-mail. Du skal derefter bruge Steam-platformen til at indløse din Re-Volt produktnøgle (Re-Volt CD Key), og du er derefter klar til downloade, installere og spille Re-Volt. Ved køb af spillet, modtager du samtidig en vejledning til hvordan dette gøres, hvis du skulle være i tvivl. Så bliver det ikke nemmere!

Hvad indeholder Re-Volt? Får jeg samme indhold som hos Steam?

Du får standard-udgaven af Re-Volt som digital download til Steam.

Genre Racing Arcade
Platform PC
Multiplayer Ja
Udgivelsesdato 29-07-2022
Systemkrav Minimum:
Styresystem: Windows 7 / 8 / 10
Processor: 1.8 GHz
Hukommelse: 2 GB RAM
Grafik: 3D graphics card compatible with DirectX 9.0c and 256 MB VRAM
DirectX: Version 9.0c
Diskplads: 318 MB tilgængelig plads

Gennemsnitlig vurdering:
0

Der er i øjeblikket ingen anmeldelser