The Darkest Tales (PC) 139 kr.
THE DARKEST TALES SPILBESKRIVELSE

Tag med en udstoppet bjørn ved navn Teddy på dette dystre og skumle eventyr for at redde sin ejer, Alicia, fra drømmenes og forvrængede barndomsfantasiers rige. Hvem skal ellers kæmpe for pigens liv, nu voksen, hvis ikke hendes længe glemte og støvede legetøj?

The Darkest Tales er et komplekst og overbevisende eventyr, fyldt med velkendte karakterer og eventyrlandskaber. I løbet af rejsen bliver du nødt til at stå ansigt til ansigt med livets svære spørgsmål mere end én gang.

Nøglefunktioner

Lykkelig aldrig efter

Du vil møde velkendte karakterer fra din barndom, men genforeningen bliver sandsynligvis ikke lykkelig. Honningkagemændene er ude efter blod, Tornerose ser ud til at være et par århundreder bagud med søvnen, og Den Lille Havfrue ligner mere en havheks end et uskyldigt barn af bølgerne.

Teddy saksepoter

Som det viser sig, er vores helt en jack-of-all-trade. Han lavede en bue og nærkampsvåben af ​​en saks og bruger nåle som kraftfulde pile og gribekroge. Alt er retfærdigt i en kamp mod ondskabens kræfter.

Forude ligger kun mørke

Hvert niveau foregår i en genkendelig, men forvrænget eventyrverden fyldt med kampe, forhindringer og hemmeligheder. På denne rejse vil du få erfaring, mestre og forgrene dine færdigheder og overvinde en lang række udfordringer - fra at bekæmpe blodtørstige gummiænder til at udforske giganternes borg i skyerne.

The Darkest Tales er et spil med dyb og mystisk viden. Efterhånden som du gør fremskridt og besejrer monstre, vil du afsløre mysterierne i denne mareridtsagtige verden. Hvordan vil denne fortælling ende? Det er op til dig at bestemme.

 

All titles, content, publisher names, trademarks, artwork, and associated imagery are trademarks and/or copyright material of their respective owners. All rights reserved.

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Hvordan virker det? Modtager jeg The Darkest Tales fysisk?

Nej, du modtager en The Darkest Tales produktnøgle (The Darkest Tales CD Key), som du modtager via e-mail. Du skal derefter bruge Steam-platformen til at indløse din The Darkest Tales produktnøgle (The Darkest Tales CD Key), og du er derefter klar til downloade, installere og spille The Darkest Tales. Ved køb af spillet, modtager du samtidig en vejledning til hvordan dette gøres, hvis du skulle være i tvivl. Så bliver det ikke nemmere!

Hvad indeholder The Darkest Tales? Får jeg samme indhold som hos Steam?

Du får standard-udgaven af The Darkest Tales som digital download til Steam.

Publisher 101XP
PEGI-rating
Udvikler Trinity Team
Platform PC
Multiplayer Nej
Udgivelsesdato 27-10-2022
Systemkrav MINIMUM:
Styresystem: Windows 10
Processor: Intel Core i5
Hukommelse: 8 GB RAM
Grafik: Nvidia GTX 960
DirectX: Version 11
Diskplads: 11 GB tilgængelig plads
Gennemsnitlig vurdering:
0

Der er i øjeblikket ingen anmeldelser