The Life and Suffering of Sir Brante (PC) 145 kr.
THE LIFE AND SUFFERING OF SIR BRANTE SPILBESKRIVELSE

The Life and Suffering of Sir Brante er et narrativt drevet RPG, der kommer til live på siderne i hovedpersonens dagbog. Udspillet i en hensynsløs verden, hvor enhver form for dissens nådesløst knuses, følger historien en mand, der har vovet at udfordre den eksisterende orden. Tag ud på en livslang rejse og bliv et individ, der er i stand til at udstikke deres egen skæbne... Men husk, at frihed aldrig kommer billigt.

Livet i Det Store Arkniske Imperium er barskt, og dets hårdeste Lot er dit ved fødslen. Du er en almindelig borger, der ikke har nogen rettigheder og ingen titel. For at gribe din skæbne og blive den retmæssige arving til arven fra Brante-familien bliver du nødt til at tage fat i forbenede traditioner og fordomme. Når du begiver dig ud på en livslang rejse fra ens fødsel til den sande død, bliver du nødt til at udholde store omvæltninger, møde modgang og træffe mange svære valg. Enhver beslutning vil påvirke ikke kun hovedpersonen, hans familie og kære, men kan endda vælte grundlaget for selve imperiet.

Nøglefunktioner

Ved tidens gang

Enhver kejserlig borgers liv er forudbestemt af deres ejendom. De guddomme kendt som tvillingeguderne har skænket denne sandhed til verden og opdelt dødelige i Lots. De adelige leder og hersker over andre, mens gejstligheden guider folk på den ene sande vej, og de lavfødte lider og knokler for imperiets ære. Du kan acceptere din skæbne uden spørgsmål, men det er også i din magt at ændre den kosmiske orden, der styrer alt.

Dit valg er ikke en illusion

Spillet er opdelt i kapitler og holder styr på spillerens gerninger, de færdigheder, de har tilegnet sig, samt andre overlappende omstændigheder, der former en unik plotline for hver gennemspilning. Hver beslutning har sine konsekvenser, og du vil blive holdt ansvarlig under hele rejsen. For at beskytte din familie og dine kære, at påtvinge kejserens styre og tjene en formue, eller for at prøve at ændre verden, som du finder passende... Træf dit valg, men pas på stolthedens og ambitionernes tåbeligheder.

Kæmp for dit liv

Én mand er alt andet end almægtig i dette rige, men under din vejledning kan Sir Brante blive en person, der kan udholde enhver prøvelse, som skæbnen udsætter ham for, og omskrive netop de love, der styrer hans verden! Udvikl og træne din karakter ved at opgradere karaktertræk som beslutsomhed, følsomhed og udholdenhed. Alle heltens færdigheder, begyndende med dem, der blev erhvervet i spædbarnsalderen, vil påvirke hans personlighed, verdenssyn og forhold, og i sidste ende frigøre nye talenter og mulige historielinjer.

Find din egen vej

Den første komplette gennemgang kan tage dig op mod 15 timer! Adskillige forgrenede stier, der påvirker historien, der udspiller sig, vil gøre hvert gennemspil til en unik oplevelse: Bliv en ædel dommer, lær inkvisitionens måder, planlæg en revolution som medlem af et hemmeligt samfund, eller omfavn et helt andet formål. Vær modig og skæbnen selv vil bøje sig efter din vilje!

Der og herefter

Opstandelsessystem giver karakteren mulighed for at beholde sin oplevelse efter døden, hvilket lader spilleren revurdere tidligere trin og foretage justeringer af deres strategi fremadrettet. Tag ikke kun kontrol over dit liv, men også din død, og sæt derefter alt på spil i denne cyklus af død og genfødsel!

 

All titles, content, publisher names, trademarks, artwork, and associated imagery are trademarks and/or copyright material of their respective owners. All rights reserved.

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Hvordan virker det? Modtager jeg The Life and Suffering of Sir Brante fysisk?

Nej, du modtager en The Life and Suffering of Sir Brante produktnøgle (The Life and Suffering of Sir Brante CD Key), som du modtager via e-mail. Du skal derefter bruge Steam-platformen til at indløse din The Life and Suffering of Sir Brante produktnøgle (The Life and Suffering of Sir Brante CD Key), og du er derefter klar til downloade, installere og spille The Life and Suffering of Sir Brante. Ved køb af spillet, modtager du samtidig en vejledning til hvordan dette gøres, hvis du skulle være i tvivl. Så bliver det ikke nemmere!

Hvad indeholder The Life and Suffering of Sir Brante? Får jeg samme indhold som hos Steam?

Du får standard-udgaven af The Life and Suffering of Sir Brante som digital download til Steam.

Genre Story Rich
Publisher 101XP
Udvikler Sever
Platform PC
Multiplayer Nej
Udgivelsesdato 04-03-2021
Systemkrav MINIMUM REQUIREMENTS
OS Microsoft® Windows® 7
Processor Pentium® 4 1.5 GHz / Athlon® XP
Memory 1 GB RAM
Graphics DirectX® 9.0c compatible
DirectX Version 9.0c
Storage 3 GB available space
Sound Card DirectX® 9.0c compatible
Gennemsnitlig vurdering:
0

Der er i øjeblikket ingen anmeldelser