Smalland: Survive the Wilds (PC) 179 kr.
SMALLAND: SURVIVE THE WILDS SPILBESKRIVELSE

"Før giganternes tid levede vi frit under solen og månen. Århundreder er gået, men disse historier om overfladeverdenen er blevet videregivet gennem fra generation til generation. Nu er giganterne væk, og du, Vanguard, må atter vove dig ud i vildmarken på en presserende mission. Vær modig, og lad være med at vakle ..." 

Udforsk det store "de smås land" 

Kryds vandpytter så store som søer, bestig træer på størrelse med skyskrabere, og find vej gennem enorme revner i vejen, mens oplever en enorm, åben verden fra et nyt perspektiv. Udforsk tætte skove, farlige sumpe og mærkelige ruiner fra en svunden tid. Lær historie og viden fra skjulte NPC'er, der er spredt i hele verdenen, og lær at overleve i denne enorme vildmark.

Tæm væsner og rid på dem 

Find opskrifter, der lader dig tæmme en lang række væsner, så du kan ride på dem. Spring lange afstande på ryggen af en græshoppe, sus rundt på en vandnymfe, list fra sted til sted på en edderkop. Verden og dens væsner er klar til dig.

Overlev sammen 

Spil sammen med venner med op til 10 spillere i multiplayer. Udforsk sammen, kæmp sammen, byg sammen, og overlev vildmarken som et hold.

Byg lejre på jorden eller mellem træerne 

Find eller raffinér ressourcer, så du kan bygge din lejr med flere materialeniveauer fra blade og kviste til robuste sten. Du kan bygge på dit yndlingssted i verden eller klatre op i enorme træer og bygge øverste oppe. 

Skab mægtige rustninger 

Saml mægtige rustninger, der giver dig modstandskraft og færdigheder, og bland dem for at finde det rette udtryk. Svæv gennem skyerne i bevinget rustning, sving fra træ til træ med gribekrogen og meget mere. 

Overlev vildmarken 

Mange af de væsner, du møder, ser dig som bunden af fødekæden. Myrer, kakerlakker, biller, hvepse og edderkopper ser dig som et potentielt måltid. Vejr, forhold og årstider skifter konstant, så hvis du vil overleve endnu en dag, må du forberede dig grundigt. 

All rights reserved @Merge Games 2023

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Hvordan virker det? Modtager jeg Smalland: Survive the Wilds fysisk?

Nej, du modtager en Smalland: Survive the Wilds produktnøgle (Smalland: Survive the Wilds CD Key), som du modtager via e-mail. Du skal derefter bruge Steam-platformen til at indløse din Smalland: Survive the Wilds produktnøgle (Smalland: Survive the Wilds CD Key), og du er derefter klar til downloade, installere og spille Smalland: Survive the Wilds. Ved køb af spillet, modtager du samtidig en vejledning til hvordan dette gøres, hvis du skulle være i tvivl. Så bliver det ikke nemmere!

Hvad indeholder Smalland: Survive the Wilds? Får jeg samme indhold som hos Steam?

Du får standard-udgaven af Smalland: Survive the Wilds som digital download til Steam.

Genre Survival
Publisher Merge Games
Udvikler Merge Games
Platform PC
Multiplayer Ja
Udgivelsesdato 29-03-2023
Systemkrav Minimum Requirements
Intel(R) Core(TM) i5-9400 CPU @ 2.90GHz NVIDIA GeForce GTX 1650 16Gb RAM 20GB Hard Drive space

Recommended Requirements
Intel(R) Core(TM) i9-9920X CPU @ 3.50GHz NVIDIA GeForce RTX 3060 20GB Hard Drive space 32gb Ram

Gennemsnitlig vurdering:
0

Der er i øjeblikket ingen anmeldelser