Curse of the Sea Rats (PC) 145 kr.
CURSE OF THE SEA RATS SPILBESKRIVELSE

Curse of the Sea Rats er et 'ratoidvania' platforms-adventurespil med kærligt designede og håndtegnede animationer. Drag ud på en episk rejse med fire fanger fra det britiske imperium der er blevet forvandlet til rotter af den berygtede piratheks, Flora Burn. For at få deres menneskekroppe tilbage er de tvunget til at kæmpe mod farlige bosser, afsløre den store irske kysts hemmeligheder og til sidst fange heksen, der kastede forbandelsen over dem.

Overdådig grafik og animation

Smuk håndtegnet animation i 2D puster liv i spillets rollebesætning – inspireret af klassiske animationsfilm og med reminiscens om storhedstiden inden for 2D-platformsspil. Disse animationer kombineres problemfrit med detaljerede 3D-omgivelser, der forstærkes af lys- og skyggeeffekter for at skabe en 2.5D-platformsoplevelse i utrolig kvalitet.

Frihed og udforskning

Kortlæg din fremgang gennem en enorm ikke-lineær verden, mens du forsøger at opspore piratheksen, der kastede forbandelsen over dig. Som skibsbruden på Irlands kyst i det 18. århundrede har du brug for mere end blot dine imponerende færdigheder til at finde vejen tilbage til frihed.

Fire spilbare figurer

Oplev fire spilbare figurer - David Douglas, Buffalo Calf, Bussa og Akane Yamakawa. Hver figur har deres egen unikke kampstil, som hjælper dig med at overvinde de udfordringer, der stilles af fjenderne og omgivelserne! Spil alene eller med op til tre venner i lokal samarbejdstilstand.

Forbedringer og opgraderinger

Hver figur har sine stærke og svage sider. Du kan forbedre deres evner efterhånden som dit eventyr skrider frem - få adgang til nye særlige færdigheder, boost dit angreb og forsvar, eller lær kraftfuld magi!

Et kæmpe eventyr

BEMÆRK VENLIGST: Der kræves flere controllere til lokal multiplayer-tilstand

Et labyrintisk netværk af hundredvis af veje, rum og opdagelser ligger forude i denne omfattende mission med mere end 12 timers indhold. Kan du beherske hver figurs spillestil, finde alle de skjulte hemmeligheder og få adgang til alle spillets mange slutninger?

 

© Petoons Studio. All rights reserved. Published by PQube Ltd.

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Hvordan virker det? Modtager jeg Curse of the Sea Rats fysisk?

Nej, du modtager en Curse of the Sea Rats produktnøgle (Curse of the Sea Rats CD Key), som du modtager via e-mail. Du skal derefter bruge Steam-platformen til at indløse din Curse of the Sea Rats produktnøgle (Curse of the Sea Rats CD Key), og du er derefter klar til downloade, installere og spille Curse of the Sea Rats. Ved køb af spillet, modtager du samtidig en vejledning til hvordan dette gøres, hvis du skulle være i tvivl. Så bliver det ikke nemmere!

Hvad indeholder Curse of the Sea Rats? Får jeg samme indhold som hos Steam?

Du får standard-udgaven af Curse of the Sea Rats som digital download til Steam.

Publisher PQube Limited
Udvikler Petoons Studio
Platform PC
Sprog Engelsk
Multiplayer Ja
Udgivelsesdato 06-04-2023
Systemkrav MINIMUM:
Styresystem: Windows 10
Processor: Intel Core 2 Duo E8400 or AMD Phenom II X2 550
Hukommelse: 4 GB RAM
Grafik: NVIDIA GeForce GT 730, 2 GB or AMD Radeon HD 6670, 1 GB
 
ANBEFALET:
Styresystem: Windows 10
Processor: Intel Core i3-2100 or AMD FX-4350
Hukommelse: 4 GB RAM
Grafik: NVIDIA GeForce GTX 460, 1 GB or AMD Radeon HD 6870, 1 GB
Mere
Gennemsnitlig vurdering:
0

Der er i øjeblikket ingen anmeldelser