9 Years of Shadows (PC) 139 kr.
9 YEARS OF SHADOWS SPILBESKRIVELSE

En forbandelse af skygger

En skæbnesvanger nat med sorg og ældgammel magi ændrede livet for et lille barn for altid, og med det, alt andet, som menneskeheden kendte det. I 9 lange år har verden været nedsænket i de dybeste skygger, og berøvet enhver genstand og levende væsen deres farve, deres glæde og vigtigst af alt håb.

Mange modige sjæle har forsøgt at vove sig ind i de fordærvede dybder af Talos Slot, et længe forladt børnehjem, hvorfra forbandelsen stammede. Alle har fejlet, bortset fra én. Bevæbnet med lidt andet end hendes hellebard og rene nerve, er Europas skræmmende søgen klar: Gå ind på slottet, find mørkets kilde, og giv farve tilbage til landene, før det er for sent.

En spøgelsesagtig følgesvend

Dette eventyr er dog ikke for Europa at møde alene. I sin mest desperate time møder Europa Apino, en sød magisk bjørn med evnen til at helbrede, rense korruptionen og beskytte sine allierede.

Mens han udforsker slottet, kan Apino skyde kraftige projektiler mod fjender, åbne låste døre og beskytte Europa mod angreb på afstand.

Elementært kar

Forøg din kampdygtighed ved at erhverve elementære rustninger. Mestre magten af ​​lyn, vand, jord og ild for at besejre et stort udvalg af fjender.

Brug elementerne til din fordel til at rejse dynamisk på kortet, overraske chefer, mens du skifter rustninger på farten og udfører stærke kombinationer. Få specielle evner til at svømme mod vandfald, rejse underjordiske tunneler eller glide gennem varme luftstrømme for at få adgang til skjulte steder og afsløre deres hemmeligheder.

Helbred med musik

Mød gådefulde komponister, der vil hjælpe dig i din mission. Med Michiru Yamane og Norihiko Hibinos særlige udseende, både som NPC'er og komponister af adskillige numre tunet til 432hz, en beroligende frekvens, der bruges i det, der er kendt som helbredende musik. Og der er mere ved musik, end man kan se. Skjulte chefer med musikalske angrebsmønstre lurer i skyggerne klar til at slå til. Faktisk er musik den bindende tråd, der bringer gameplay og historiefortælling sammen; fra indsamling af noder til at udføre en helbredende vuggevise for at genoprette dit helbred, musik er alt andet end spillets sjæl.

 

© Halberd Studios & Freedom Games. All Rights Reserved.

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Hvordan virker det? Modtager jeg 9 Years of Shadows fysisk?

Nej, du modtager en 9 Years of Shadows produktnøgle (9 Years of Shadows CD Key), som du modtager via e-mail. Du skal derefter bruge Steam-platformen til at indløse din 9 Years of Shadows produktnøgle (9 Years of Shadows CD Key), og du er derefter klar til downloade, installere og spille 9 Years of Shadows. Ved køb af spillet, modtager du samtidig en vejledning til hvordan dette gøres, hvis du skulle være i tvivl. Så bliver det ikke nemmere!

Hvad indeholder 9 Years of Shadows? Får jeg samme indhold som hos Steam?

Du får standard-udgaven af 9 Years of Shadows som digital download til Steam.

Publisher Freedom Games
Udvikler Halberd Studios
Platform PC
Sprog Engelsk
Multiplayer Nej
Udgivelsesdato 27-03-2023
Systemkrav Minimum:
Kræver en 64-bit processor og operativsystem
Styresystem: Windows 10
Processor: Intel Core i3-9100F
Hukommelse: 8 GB RAM
Grafik: GT 730
 
Anbefalet:
Kræver en 64-bit processor og operativsystem
Styresystem: Windows 10
Processor: Intel Core i3-9100F
Hukommelse: 8 GB RAM
Grafik: GT 730

Gennemsnitlig vurdering:
0

Der er i øjeblikket ingen anmeldelser