Dungeon Drafters (PC) 179 kr.
DUNGEON DRAFTERS SPILBESKRIVELSE

Så længe du har kortene, er magten i dine hænder!
Spil som en ung eventyrer, der er ivrig efter at udforske gamle ruiner i denne flisebaserede dungeon-crawler med rogue-lite-elementer. Vælg din karakter, skab dit unikke trylleformularspil, og kast dig ud i de gamle fangehuller på en mission for at befri verden for onde og forbudte kort.

Kæmp ud i flisebaseret kamp med dit trylleformular-dæk for at udføre utrolige kombinationer, der ødelægger slagmarken. Saml sjældne kort, plyndre skatte, red tabte eventyrere, og vend derefter tilbage til byen for at forberede dig til dit næste løb. Dyk dybere, og arbejd dig mod at bygge det ultimative trylleformular, der vil forvise ondskab fra verden for altid.


NØGLEFUNKTIONER

Magiske kort - Dine kort er dit arsenal. Del jorden op med jordskælv, kast hvidglødende ildkugler, og tilkald magtfulde allierede for at eliminere dine fjender.
Seks karakterer - Vælg en eventyrer, og få et signatur-startspil, der guider din første spillestil. Uanset din første beslutning, kan du forgrene dig og skabe et hvilket som helst kortspil, du ønsker i spillet.

Dungeon Crawling - Gå ind i et af de seks fangehuller i verden. På den måde kan du lære trickene for hvert af områdets monster, foretag justeringer af dit kortspil og søg efter specifikke kort.
Punishing Death - Mens du udforsker fangehuller, har du mulighed for enten at dykke dybere eller vende tilbage til byen for at sikre dit bytte. Pas på ikke at dykke for dybt og miste dit bytte!

Udførlig dækbygning - Uanset om du er en power gamer på udkig efter de stærkeste og mest ødelagte kort, laboratorieforskeren, der elsker at teste nye, dristige kombinationer, eller færdiggørelsesmanden, der længes efter 100 % deres kortsamling, så finder du noget at elske med dæksbygningssystemet.
Adventurer's Town - Forbered dig på dit næste eventyr, mens du udforsker den smukke by. Byt dine kort, shop efter nye, åbn boostere, tal med NPC'er og start udfordrende quests.

 

Legal:

DANGEN ENTERTAINMENT is a trademark of Dangen Entertainment.
Copyright © 2023 Dangen Entertainment. All rights reserved.

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Hvordan virker det? Modtager jeg Dungeon Drafters fysisk?

Nej, du modtager en Dungeon Drafters produktnøgle (Dungeon Drafters CD Key), som du modtager via e-mail. Du skal derefter bruge Steam-platformen til at indløse din Dungeon Drafters produktnøgle (Dungeon Drafters CD Key), og du er derefter klar til downloade, installere og spille Dungeon Drafters. Ved køb af spillet, modtager du samtidig en vejledning til hvordan dette gøres, hvis du skulle være i tvivl. Så bliver det ikke nemmere!

Hvad indeholder Dungeon Drafters? Får jeg samme indhold som hos Steam?

Du får standard-udgaven af Dungeon Drafters som digital download til Steam.

Platform PC
Multiplayer Nej
Udgivelsesdato 27-04-2023
Systemkrav
Minimum:
Kræver en 64-bit processor og operativsystem
Styresystem: Windows 10 or later
Processor: Core i5 4440 or better
Hukommelse: 4 GB RAM
Grafik: Nvidia GTX 660 or better
Anbefalet:
Kræver en 64-bit processor og operativsystem
Processor: Ryzen 7 1700 or better
Hukommelse: 8 GB RAM
Grafik: Nvidia GTX 770 or better

Mere
Gennemsnitlig vurdering:
0

Der er i øjeblikket ingen anmeldelser