Clouzy! (PC) 105 kr.
CLOUZY! SPILBESKRIVELSE

Velkommen til Clouzy!, verdens første daginstitution dedikeret til skyer! Nu ved vi, at du måske er vant til, at skyer majestætisk sejler gennem himlen uden omsorg i verden, men i denne magiske verden er tingene lidt anderledes, og disse små skyer har brug for en masse kærlighed, omsorg og opmærksomhed!

Du bliver nødt til at lære de små skyers smag og præferencer at tilberede de rigtige måltider til dem, finde ud af deres præferencer for at spille, og selvfølgelig sørge for, at storme ikke brygger i horisonten; nogle af dem leger ikke godt med hinanden...

Hvis du føler dig en smule overvældet, kan du selvfølgelig altid træde ud på en rask gåtur gennem verden.

Faktisk bør du gå efter det uanset! Nogle skyer har en ret særlig smag, og de ingredienser, der er nødvendige for at forberede dem, kan kun findes i naturen. Du skal ikke bekymre dig om at vove dig alene, du vil have en hyggelig ven til at holde dig med selskab, mens du er på eventyr på tværs af Clouzys verden!

Stor magisk verden at udforske

Dagplejen er ikke hele verden, men snarere hjertet af én. Udforsk, løs gåder og genopliv tårnhøje strukturer!

• En ekspansiv åben verden til at udforske, opdage og høste! Hvis du vil være den bedste crowd-wrangler, der findes, bliver du nødt til at komme derud og samle ingredienser!

• Forskellige biomer at besøge, hver med deres egen atmosfære og opgaver!

• Tjek hver eneste afkroge for at finde skjulte overraskelser og gøre opdagelser!

Dagpleje som ingen anden

Har du nogensinde spekuleret på, hvad en håbefuld altocumulus ville spise? Undre dig ikke mere!

• Hver dag i Clouzy! dagpleje, pas på de små bundter af damp! Lær deres præferencer og hvad der får dem til at smile!

• Skyer har brug for mere end blot vand og sollys. De har brug for mad for at trives, og heller ikke kun vælling. Du bliver nødt til at finde alle de frugter og andre ingredienser, der er nødvendige for at få en lille spids til at vokse til en ordentlig sky!

• Det er normalt at føle sig lidt overvældet, når man ser efter fremtidige cirruser, men ærgr dig ikke. Din lille følgesvend, uanset om det er flyvende hunde-, katte- eller ailurid-kæledyr, vil hjælpe dig i dit arbejde som skyhvisker!

Sky's the Limit

Og helt sikkert for skyerne under din pleje! Mens du driver dagplejen, bliver du nødt til at markedsføre et ret robust kompetencesæt - mere end man ville forvente af et job, der fokuserer på at passe skyer.

• Du bliver en mesterkok. Madlavningsmekanikeren og masser af velsmagende opskrifter giver dig mulighed for at piske velsmagende måltider til dine tøsede omkostninger - alt sammen lavet med lokale råvarer!

• Hvert trin på rejsen bliver logget i en dagbog, der er lige så magisk som Clouzys verden. Det vil spore alt, hvad du opdager, hvert eventyr, du tager på, og alt andet, der kan være nyttigt.

• Du vil selvfølgelig også være i stand til at lege med din ledsager og skyer. En ordentlig balance mellem arbejde og privatliv er afgørende for at give dem mulighed for at række ud mod himlen!

 

© Tinymoon & Freedom Games - All Rights Reserved.

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Hvordan virker det? Modtager jeg Clouzy! fysisk?

Nej, du modtager en Clouzy! produktnøgle (Clouzy! CD Key), som du modtager via e-mail. Du skal derefter bruge Steam-platformen til at indløse din Clouzy! produktnøgle (Clouzy! CD Key), og du er derefter klar til downloade, installere og spille Clouzy!. Ved køb af spillet, modtager du samtidig en vejledning til hvordan dette gøres, hvis du skulle være i tvivl. Så bliver det ikke nemmere!

Hvad indeholder Clouzy!? Får jeg samme indhold som hos Steam?

Du får standard-udgaven af Clouzy! som digital download til Steam.

Publisher Freedom Games
Udvikler Tinymoon
Platform PC
Multiplayer Nej
Udgivelsesdato 24-02-2022
Systemkrav Minimum:
Styresystem: Windows Vista or higher
Processor: 2 GHz
Hukommelse: 2 GB RAM
Grafik: 2 GB Video Memory
DirectX: Version 11
Diskplads: 1 GB tilgængelig plads
Anbefalet:
Styresystem: Windows Vista or higher
Processor: 2 GHz
Hukommelse: 2 GB RAM
Grafik: 2 GB Video Memory
DirectX: Version 11
Diskplads: 1 GB tilgænge
Mere
Gennemsnitlig vurdering:
0

Der er i øjeblikket ingen anmeldelser