Falling Out (PC/MAC) 85 kr.
FALLING OUT SPILBESKRIVELSE

FALLING OUT er et charmerende, muntert og tilgængeligt 2D roguelite-adventurespil.
Styr to forvildede eventyrere, mens du udforsker fortidige kongeriger, finder skatte (pas på fælderne!) og møder den lige så vildfarne forretningsindehaver Azar. Indsaml genstande for at fremstille mærkelige våben og nyttige objekter, der vil hjælpe dig med at rejse omkring i denne uplanlagte affæres verden.

Det skulle have været en afslappende ferie, men drop rejseplanen, for nu skal du vælge din egen vej. Naviger gennem proceduremæssigt generede niveauer, der byder på den perfekte balance mellem risici og belønning. Hjælp Giorgio og Felicie med at overvinde deres stridigheder og arbejde som et hold i single-player eller co-op. Uanset hvordan du spiller, skal I arbejde sammen for at overvinde de unikke forhindringer og udfordringer, der er spredt i hver verden.

 

FEATURES

Spil det alene, eller find et virkeligt menneske.
Spil som enten Giorgio eller Felicie i solo-, co-op- eller vs.-tilstand. Skift let mellem figurer for at bruge hver deres unikke egenskaber.


Båd medfølger ikke
Det er sjovt at gå på opdagelse, men bliv ikke hængende for længe, for disse templer bliver oversvømmet! Snup, hvad du kan, og nå udgangen, før det er for sent. Åh, og lad ikke din partner i stikken ...


Intet deja-vu her!
Naviger gennem horder af grufulde fortidsvæsner, mens du udforsker tilfældigt generede templer, trusler og udgangssteder. Hvert niveau er anderledes, og alle udfordringer er unikke, men det er altid lige tilfredsstillende at overvinde dem.


Daglig pyramide
En tilfældigt genereret pyramide består i 24 timer til alles fælles nydelse.


Fremstil værker
Afkod arbejdstegninger, køb objekter, og saml stumper for at bygge våben og genstande, der vil hjælpe dig med at overvinde de ukendte farer, der venter dig.


Herlig vs.-tilstand
Skab totalt kaos med bananer, stegepander, landminer, boomeranger og alt, hvad du kan få fingrene i, for at stjæle din modstanders bytte. Husk blot at beskytte din partner hele tiden!


Lad os se det igen
Genoplev alle dine herlige øjeblikke når som helst i langsom gengivelse.

 

Falling Out – © 2022 PolyCrunch Games. Published under license by © 2022 Firestoke Group Limited. All trademarks are the properties of their respective owners.

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Hvordan virker det? Modtager jeg Falling Out fysisk?

Nej, du modtager en Falling Out produktnøgle (Falling Out CD Key), som du modtager via e-mail. Du skal derefter bruge Steam-platformen til at indløse din Falling Out produktnøgle (Falling Out CD Key), og du er derefter klar til downloade, installere og spille Falling Out. Ved køb af spillet, modtager du samtidig en vejledning til hvordan dette gøres, hvis du skulle være i tvivl. Så bliver det ikke nemmere!

Hvad indeholder Falling Out? Får jeg samme indhold som hos Steam?

Du får standard-udgaven af Falling Out som digital download til Steam.

Virker Falling Out også til Mac?

Ja, denne produktnøgle giver adgang til Falling Out som digital download til Steam på både PC og Mac.

Publisher Firestoke
Platform PC/MAC
Multiplayer Ja
Udgivelsesdato 07-10-2022
Systemkrav Windows:
Minimum:
Kræver en 64-bit processor og operativsystem
Styresystem: Windows 7 SP1
Processor: 1.2Ghz
Hukommelse: 1024 MB RAM
Grafik: 256MB
DirectX: Version 11
Diskplads: 200 MB tilgængelig plads
Anbefalet:
Kræver en 64-bit processor og operativsystem
Styresystem: Windows 10
Processor: 1.5Ghz
Hukommelse: 1024 MB
Mere
Gennemsnitlig vurdering:
0

Der er i øjeblikket ingen anmeldelser