Toasterball (PC) 69 kr.
TOASTERBALL SPILBESKRIVELSE

En bold, to mål og... brødristere! Velkommen til Toasterball.

Toasterball er et fysikbaseret multiplayer-sportsspil, hurtigt at lære og perfekt til gode gamle spilleaftener på en sofa med venner (1-4 spillere lokal multiplayer). Fordi du spiller som brødristere, kan du naturligvis forvente noget kaotisk fysik, tilfældige situationer, elektrisk fare og flere brændte toasts, end du nogensinde kan forestille dig. Der er også en rigtig læringskurve med pro-bevægelser og nok gameplay-varianter til at blive ved med at overraske dig i timevis.

Let at lære, svært at mestre

Det grundlæggende i Toasterball er meget enkelt: Bare tryk på en af ​​de to knapper på din brødrister i kort tid, slip den... og voilà! Jo længere du trykker, jo højere flyver din toast. Hvert udkast får dig også til at hoppe, så du kan hoppe rundt på banen og skubbe din modstander ind i trange situationer. Jo mere du spiller, jo flere pro-bevægelser vil du opdage, fra dobbeltspring til det dødbringende "TURBOFLIP"!

Uventede varianter

Efter hvert mål vælges en tilfældig gameplay-variant. Ny boldfysik, lavagrave, portaler, bevægelige platforme eller eksplosioner... Ikke to kampe er ens! Spillet inkluderer i alt 24 unikke varianter, ikke medregnet modifikatorer som størrelsen på brødristere eller antallet af toasts, som kan tilføje endnu flere muligheder.

Ikoniske arenaer

Besøg de 5 unikke arenaer fra spillet: den legendariske Toasterball Arena, Panachado-skovens mystiske jungle, den historiske Breadington Square Street Court, det majestætiske slot i Tartembourg-landsbyen og de varme strande i Porto Rada.

AI brødristere

Mød Beep, Boop og Bleep-Bloop, din nye generation af AI-brødristere. Føj dem til dine kampe for at udfylde den tomme plads på dit hold, eller for sjov for en enkelt spiller!

Brugerdefinerede kampe

Gå ind i den brugerdefinerede tilstand for at vælge enhver kombination af varianter og arenaer, du ønsker. Du kan ændre rækkefølgen, som de skal vælges i, lege med miniature brødristere eller uden toasts, og endda tilpasse de grundlæggende spilleregler, såsom antallet af stød, der skal til for at bryde et måls dør, mængden af ​​skade en brødrister kan modstå, eller det antal point, der skal til for at vinde en kamp.

Legendariske atleter

Uanset om du er holdbrændere eller Defrosters, så spil som en af ​​de 14 legendariske atleter fra Toasterball-ligaen! Fra gode gamle køkkenmaskiner til højteknologiske toast-knasere og ældgamle brødkrigere, hver brødrister har sin egen unikke personlighed og baggrundshistorie, afspejlet i deres udseende og i små detaljer i spillet som indholdet af deres skab eller deres animerede kampintro .

 

Toasterball © 2023 Les Crafteurs

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Hvordan virker det? Modtager jeg Toasterball fysisk?

Nej, du modtager en Toasterball produktnøgle (Toasterball CD Key), som du modtager via e-mail. Du skal derefter bruge Steam-platformen til at indløse din Toasterball produktnøgle (Toasterball CD Key), og du er derefter klar til downloade, installere og spille Toasterball. Ved køb af spillet, modtager du samtidig en vejledning til hvordan dette gøres, hvis du skulle være i tvivl. Så bliver det ikke nemmere!

Hvad indeholder Toasterball? Får jeg samme indhold som hos Steam?

Du får standard-udgaven af Toasterball som digital download til Steam.

Publisher Les Crafteurs
PEGI-rating
Udvikler Les Crafteurs
Platform PC
Sprog Engelsk
Udgivelsesdato 03-05-2023
Systemkrav Minimum:
Styresystem: Windows 7 (64 bits)
Processor: Intel Core i3 (2nd gen)
Hukommelse: 2000 MB RAM
Grafik: Nvidia GeForce GTX 750 Ti
Diskplads: 1 GB tilgængelig plads
 
Anbefalet:
Styresystem: Windows 10 (64 bits)
Processor: Intel Core i5
Hukommelse: 4000 MB RAM
Grafik: Nvidia GeForce GTX 1060
Diskplads: 1 GB tilgængelig
Mere
Gennemsnitlig vurdering:
0

Der er i øjeblikket ingen anmeldelser