Mars Base (PC/MAC) 145 kr.
MARS BASE SPILBESKRIVELSE

Velkommen til Mars, eventyrer! Du er blevet udvalgt til at deltage i den seneste Mars-koloniseringsmission, der etablerer en permanent menneskelig tilstedeværelse på den gådefulde Røde Planet. Din opgave er på Mars Base, som ligger i den naturskønne Erebus Montes-region på Amazonia Planitia. Dit job? Sørg for, at vores begyndende koloni kan opretholde sig selv gennem landbruget. Opnå det umulige og forvandl den barske Marsjord til agerjord for at dyrke alt, hvad kolonisterne har brug for for at overleve. Hvis det lykkes, vil du markere begyndelsen på menneskets-mars-historien.

Glem dog aldrig, at du kommer til at arbejde titusinder af kilometer væk fra Jorden. Genforsyning er ikke en mulighed for det farligste havearbejde nogensinde.

Velkommen til Mars Base

Den naturskønne Erebus Montes-region er beliggende i en af ​​de mest fascinerende regioner på Mars, med en rig geologisk historie. Mars Base får til opgave at grave i denne rige historie og hjælpe menneskeheden med at forstå vores næste hjem lidt bedre.

• Basen er en levende organisme med snesevis af faciliteter. Du vil have adgang til alt det nødvendige ved landing, inklusive håndværksfaciliteter, forskningslaboratorier, solenergianlæg og dine pålidelige drivhuse.

• Hver kolonist har noget at dele. Sørg for at interagere med dine andre ekspeditionsmedlemmer for at lære deres historier og se, om du ikke kan hjælpe dem med deres opgaver. Samarbejde!

• Flere kolonister vil slutte sig til dig på basen hvert andet jordår, hvilket bringer mere jobekspertise med sig og hjælper med at vokse Mars-basen. Se den vokse fra en forpost til menneskehedens første udenjordiske by!

Videnskab afgrøden ud af Mars

Som ekspeditionens vigtigste botaniker vil du være ansvarlig for at forvandle en død planet til en levende, en planter ad gangen. De andre kolonister vil helt sikkert sætte pris på dit utrættelige arbejde for at holde dem mætte og i live.

• Marsjord kan være giftig og gold, så botanikere er nødt til at være kreative. Startende med rå ressourcer, der leveres af andre kolonister på daglig basis, vil du gradvist være i stand til at forvandle dette sterile land til noget, der er meget mere egnet til, at livet kan trives.

• En kolonist lever ikke af "poo-tatoes" alene. Udvid landbrugets bestræbelser på at levere en række afgrøder og forsyne dem med alle de nødvendige mikronæringsstoffer. Skørbug er ikke sjovt - og positivt dødeligt, når det er i den røde sort i stedet for gul.

• Brug en bred vifte af værktøjer for at få succes, fra modulære plantekasser, der kan kombineres i en uendelig række af konfigurationer til autonome robotter for at automatisere meget af arbejdet.

Mission: Mars

Mars er mere end blot menneskehedens første fodfæste i stjernerne. Det er også endeløse vindomsuste sletter og cyklopiske bjerge over jorden, gigantiske pyrodukter og store huler nedenfor, såvel som det mest fjendtlige miljø menneskeheden har sat sine ben på. Dyrk dine afgrøder, pak dem til rejsen, og begiv dig ud over den sikre perimeter af Mars Base for at udforske den røde planet!

• Hvis du trodser støvstormene på overfladen og de uopdagede mysterier i undergrunden, vil du få adgang til værdifulde ressourcer til at lave værktøjer og forsyninger. Du kan endda hjælpe med at fremme missionens videnskabelige forskningsmål, mens du er i gang.

• Håndværk er afgørende. Bring disse ressourcer tilbage og se, hvad der kan gøres for at hjælpe dig med at overleve Mars udfordringer - eller vækst dine landbrugsprojekter i stedet!

• Under nedetiden kan du tage din ikoniske kokkehat på og piske Mars-tilberedte måltider op med friskdyrkede råvarer, race på Mars-rovers for forskning, eller bygge raketter for at udforske andre himmellegemer ud over den røde horisont.

• Sæt dig ind i dit tildelte opholdsrum - en fuldt tilpasselig hjemmebase - for at indhente søvnen efter en hård dags arbejde. Vi vil gerne have, at alle kolonister husker, at arbejde på Mars, selvom søvn kan være valgfrit, ikke er det.

 

© Khuong Le & Freedom Games - All Rights Reserved.

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Hvordan virker det? Modtager jeg Mars Base fysisk?

Nej, du modtager en Mars Base produktnøgle (Mars Base CD Key), som du modtager via e-mail. Du skal derefter bruge Steam-platformen til at indløse din Mars Base produktnøgle (Mars Base CD Key), og du er derefter klar til downloade, installere og spille Mars Base. Ved køb af spillet, modtager du samtidig en vejledning til hvordan dette gøres, hvis du skulle være i tvivl. Så bliver det ikke nemmere!

Hvad indeholder Mars Base? Får jeg samme indhold som hos Steam?

Du får standard-udgaven af Mars Base som digital download til Steam.

Virker Mars Base også til Mac?

Ja, denne produktnøgle giver adgang til Mars Base som digital download til Steam på både PC og Mac.

Publisher Freedom Games
Udvikler Khuong Le
Platform PC/MAC
Multiplayer Nej
Udgivelsesdato 17-10-2022
Systemkrav Windows:
MINIMUM:
Styresystem: Microsoft 64-bit Windows 7
Processor: 2.0 Ghz
Hukommelse: 1 GB RAM
Grafik: 256mb Video Memory, capable of OpenGL 2.0+ support
Diskplads: 1 GB tilgængelig plads
 
ANBEFALET:
Styresystem: Microsoft 64-bit Windows 7
Processor: 2.0 Ghz
Hukommelse: 1 GB RAM
Grafik: 256mb Video Memory, capable of OpenGL 2.0+ s
Mere
Gennemsnitlig vurdering:
0

Der er i øjeblikket ingen anmeldelser