Monorail Stories (PC)
MONORAIL STORIES SPILBESKRIVELSE

Godmorgen og velkommen til Monorail-transitsystemet, der forbinder byerne M og L. Denne spektakulære ingeniørkunst giver tusindvis mulighed for at pendle mellem byerne hver dag og blande sig med hinanden.

Hver dag fødes hundrede nye historier i bilerne, der kører på banen, der hænger over bugten.

Hver dag sker der ekstraordinære ting for almindelige mennesker. Dette er deres historie.

Næste stop: Protagonist Ave.

Silvie og Ahmal, fra City of M og City of L. To mennesker, der ikke kender hinanden, men som stadig påvirker hinandens liv gennem den monorail, de deler hver dag.

De pendler mellem byerne hver dag på forskellige tidspunkter. Hver dag vælger de, hvem de vil tale med på monorailen, hvordan de skal behandle deres medpendlere, og hvad de skal gøre, når monorailen kører over bugten.

Hver dag er et nyt kapitel i deres delte historie, en du kan skrive på egen hånd eller sammen med en ven gennem en asynkron multiplayer-tilstand.

Næste stop: Fortælling Dr.

Når du tager kontrol over Ahmal og Silvie hver dag, vil du møde snesevis af mennesker under pendlingen. Hvordan du vælger at interagere med dem er op til dig.

De valg, du træffer på monorailen, påvirker deres historier - eller rettere, den delte historie, de bebor, og du skaber med hver beslutning og hver interaktion, hvilket fører til en af ​​de mange slutninger for Ahmal og Silvie.

Når deres historie slutter, kan din begynde. Sæsonhistorietilstanden giver dig mulighed for at definere en ny pendler og opleve byen fra et andet perspektiv, med nyt indhold og historier tilføjet med jævne mellemrum.

Næste stop: Realisation St.

Efterhånden som Monorail-historierne udfolder sig, udvikler fortællingen om de to byer, der er forbundet af sporet. De to bystater står over for omvæltninger og usikkerhed, ligesom de mennesker, der passerer mellem dem på monorail hver dag. Deres skæbner kan meget vel ikke afgøres af, hvad folk gør, men af, hvordan de behandler hinanden.

Eller rettere, hvordan du beslutter, at de behandler hinanden. Styr Ahmal og Silvie i singleplayer, eller find en ven og oplev den ikke-lineære historie gennem den asynkrone multiplayer-tilstand. Udforsk hver bys monorail-station, mens du venter på monorail, hver med sine egne interaktioner og hemmeligheder.

 

© Stelex Software & Freedom Games - All Rights Reserved.

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Hvordan virker det? Modtager jeg Monorail Stories fysisk?

Nej, du modtager en Monorail Stories produktnøgle (Monorail Stories CD Key), som du modtager via e-mail. Du skal derefter bruge Steam-platformen til at indløse din Monorail Stories produktnøgle (Monorail Stories CD Key), og du er derefter klar til downloade, installere og spille Monorail Stories. Ved køb af spillet, modtager du samtidig en vejledning til hvordan dette gøres, hvis du skulle være i tvivl. Så bliver det ikke nemmere!

Hvad indeholder Monorail Stories? Får jeg samme indhold som hos Steam?

Du får standard-udgaven af Monorail Stories som digital download til Steam.

Publisher Freedom Games
Udvikler Stelex Software
Platform PC
Sprog Engelsk
Multiplayer Ja
Udgivelsesdato 30-09-2022
Systemkrav MINIMUM:
Styresystem: Windows Vista+
Processor: 2 GHz Dual Core
Hukommelse: 4 GB RAM
Grafik: nVidia® 8800 GT / AMD® 4670 or faster (aspect ratio 16:9)
DirectX: Version 11
Diskplads: 500 MB tilgængelig plads
Yderligere bemærkninger: DRM-Free
 
ANBEFALET:
Styresystem: Windows Vista+
Processor: 2 GHz Dual Core
Hukommelse: 4 GB RAM
Gra
Mere
Gennemsnitlig vurdering:
0

Der er i øjeblikket ingen anmeldelser