They Are Coming! (PC) 69 kr.
THEY ARE COMING! SPILBESKRIVELSE

Ardennerne, 1944. Det, amerikanerne kalder The Battle of the Bulge, forsvinder langsomt, da nazistiske kampvogne løber tør for gas og nådesløst bliver banket i jorden af ​​de allierede luftvåben. Nederlag får riget til at slippe sin Wunderwaffe løs i et desperat forsøg på at vende slagets gang: Sultne, sultne zombier.

Eller ja, en zombie. Det er op til dig at gnave og bide dig frem til sejr, gennem allierede, nazister og alle andre, du møder. Når du er færdig med det, så spred glæden ved udøden og smag for den delikate smag af hjerne ud over Ardennerne (eller Anden Verdenskrig for den sags skyld).

Hvem ved, hvilke lækre mennesker du finder i moderne tid? Eller endda fremtiden?

Kaotisk Munch 'em Up

Zombier eksisterer for én ting, og kun én ting: At gnave på mennesker. Eller rettere, deres hjerner. Tag en zombie, og "rekrutér" derefter en hel horde til dem for at indtage verden.

Hard Like a Skull

Nogle mennesker bliver ikke hovedretten stille og roligt! Undgå maskingeværer, morterer, tankgranater og alt, hvad menneskeheden ellers lægger i vejen for en hård-munchin-zombie for at holde dem væk fra lækker grå substans.

Old-School Exploration

Hver scene er fyldt med mennesker at møde og bide på. Hver etape har også masser af hemmeligheder og udfordringer at afsløre sammen med de venner, du spiser på vejen. Kan du finde dem alle?

Jeg skal spise dem alle sammen

Alt, hvad du gør, lægger op til det endelige resultat og udviklingen af ​​horden. Hvor god er du til at fortære din vej til menneskehedens ende?

 

© The 6-month initiative & Freedom Games - All Rights Reserved.

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Hvordan virker det? Modtager jeg They Are Coming! fysisk?

Nej, du modtager en They Are Coming! produktnøgle (They Are Coming! CD Key), som du modtager via e-mail. Du skal derefter bruge Steam-platformen til at indløse din They Are Coming! produktnøgle (They Are Coming! CD Key), og du er derefter klar til downloade, installere og spille They Are Coming!. Ved køb af spillet, modtager du samtidig en vejledning til hvordan dette gøres, hvis du skulle være i tvivl. Så bliver det ikke nemmere!

Hvad indeholder They Are Coming!? Får jeg samme indhold som hos Steam?

Du får standard-udgaven af They Are Coming! som digital download til Steam.

Publisher Freedom Games
Platform PC
Sprog Engelsk
Multiplayer Nej
Udgivelsesdato 20-05-2022
Systemkrav MINIMUM:
Kræver en 64-bit processor og operativsystem
Styresystem: Windows 7 SP1+
Processor: Intel Core i5
Hukommelse: 8 GB RAM
Grafik: Dedicated graphic card (+2GB)
Lydkort: Any
Yderligere bemærkninger: Requires a 64-bit processor and operating system
 
ANBEFALET:
Kræver en 64-bit processor og operativsystem
Styresystem: Windows 10
Pro
Mere
Gennemsnitlig vurdering:
0

Der er i øjeblikket ingen anmeldelser