Breathedge (PC) 179 kr.
BREATHEDGE SPILBESKRIVELSE

Breathedge er et ironisk overlevelseseventyrspil i det ydre rum. Indtag rollen som en simpel fyr kaldet Manden, der bare bærer sin bedstefars aske til en galaktisk begravelse og pludselig befinder sig midt i en universel sammensværgelse.

Velkommen til Space:
En massiv rumligvogn lider et vrag i det dybe rum og efterlader området fyldt med affald, kister, døde passagerer og dig selv. Overlev i denne interstellare losseplads, afslør en global sammensværgelse, red prinsessen og brække ikke fingrene, mens du trykker på tastaturet, mens du rejser rundt i verden (det anbefales at holde skærmen tændt for fuld fordybelse).

Prøv at holde dig i live:
Rummet er ikke en joke (på trods af, at vi forsøger at bevise det modsatte), og det er en udfordring ikke at dø. Mist dine fremskridt på spektakulære måder, herunder, men ikke begrænset til, kvælning, frysning, forbrænding, elektrisk stød, depression, stumpe traumer og mere.

Affaldsplads med affald, du har oprettet:
Det tog lang tid for vores forfædre at udvikle sig, fordi de ikke havde noget elektrisk tape. Du har det, og du ved, hvordan du bruger det. Med denne magiske artefakt kan du skabe et stort udvalg af ubrugelige genstande og smide dem ud af luftslusen! Der er også mange nyttige ting, der skal laves, men vær forsigtig, da dette kan resultere i at fuldende spillet.

Reparer og dekorer:
Når alle dine naboer bare svæver rundt i vakuum og ikke gør andet end at spille død, vil forskellige værktøjer og gear hjælpe dig med at blive den værst støjende nabo nogensinde. Skab en unik rumstation, forsyn den med ilt og elektricitet, installer alt slags udstyr fra solpaneler til en hamsterfarm, og forvandl den til en rigtig ungkarlepude ved at fylde den med møbler blandet med alverdens skrammel.

Tut! Tut!
Ja, du hørte det rigtigt, det er dit eget private bilhorn! Udover det kan du samle en lille raket, ride på de døde eller bygge en stor rumfærge. Transport hjælper dig med at bevæge dig hurtigere, undgå forhindringer og se dødsskærmen efter en frontal-kollision.

 

©2021 RedRuins Softworks

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Hvordan virker det? Modtager jeg Breathedge fysisk?

Nej, du modtager en Breathedge produktnøgle (Breathedge CD Key), som du modtager via e-mail. Du skal derefter bruge Steam-platformen til at indløse din Breathedge produktnøgle (Breathedge CD Key), og du er derefter klar til downloade, installere og spille Breathedge. Ved køb af spillet, modtager du samtidig en vejledning til hvordan dette gøres, hvis du skulle være i tvivl. Så bliver det ikke nemmere!

Hvad indeholder Breathedge? Får jeg samme indhold som hos Steam?

Du får standard-udgaven af Breathedge som digital download til Steam.

Genre Space
PEGI-rating
Platform PC
Multiplayer Nej
Udgivelsesdato 25-02-2021
Systemkrav Minimum:
Kræver en 64-bit processor og operativsystem
Styresystem: 7, 8, 10 (x64)
Processor: Intel core i3 (3rd generation)
Hukommelse: 8 GB RAM
Grafik: GeForce GTX 660
DirectX: Version 10
Diskplads: 7 GB tilgængelig plads
 
Anbefalet:
Kræver en 64-bit processor og operativsystem
Styresystem: 7, 8, 10 (x64)
Processor: Intel
Mere
Gennemsnitlig vurdering:
0

Der er i øjeblikket ingen anmeldelser