Desolate (PC) 179 kr.
DESOLATE SPILBESKRIVELSE

For to år siden blev Granichny Island et epicenter for en storstilet katastrofe af ukendt oprindelse. "The New Light"-konglomeratet dækkede over denne katastrofale begivenhed - og sigter nu på at rette op på konsekvenserne, så meget de kan.

En massiv kampagne er i gang, hvor såkaldte "frivillige" - hvoraf de fleste aldrig har haft et våben i hænderne - sendes ud til Granichny. Deres mission - at forske i de paranormale aktiviteter på øen, indsamle information og påtage sig farlige opgaver, alt sammen i håb om at rette op på fortidens fejl. Ingen af ​​dem er klar til det næste.

Spil rollen som en frivillig, og udforsk et sted fyldt med trusler af enhver form og størrelse - fra monstre og gale til overnaturlige anomalier og tilsyneladende umulige vejrmønstre. Rejs gennem nutiden i denne forladte verden for at afsløre dens hemmeligheder.

Mørk fortid
Udforsk den gådefulde ø fyldt med forladte bosættelser, militærbaser og tophemmelige faciliteter. Undersøg øens hemmeligheder - find noter og dagbøger fra Granichnys tidligere bosættere for at afdække dens mystiske historie.

Undersøg truslerne
Kæmp for dit liv i åbne kampe mod monstre, røvere og soldater, eller brug stealth til at gøre kritisk skade ud af skyggerne. Undersøg skabningerne i Granichny - og få fordele i kamp, ​​mens du lærer mere om dem.

Styrke gennem enhed
Slut dig til et hold med 4 spillere for at få en bedre chance for at overleve farerne på øen med unikke teambaserede evner, såsom at genoplive dine faldne holdmedlemmer - eller optræde som en ensom ulv for at bevise din duelighed.

Trives blandt affaldene
Lås op for nye evner, og træn dem for at øge dine chancer for at overleve. Saml opskrifter og komponenter for at lave, ændre og opgradere dine våben og udstyr. Tilpas din frivillige med nyt tøj og rustning, som du udrydder gennem hele din rejse på øen.

Modstå vanviddet (eller lad det opsluge dig)
Pas ikke kun på din fysiske tilstand, men også din mentale tilstand. Granichnys sindssyge vil ændre verden omkring dig, såvel som dig selv.

Overlev, udforsk og undersøg den mørke verden af ​​DESOLATE, alene eller sammen med venner i et selskab på fire.

 

©2019 HypeTrain Digital

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Hvordan virker det? Modtager jeg Desolate fysisk?

Nej, du modtager en Desolate produktnøgle (Desolate CD Key), som du modtager via e-mail. Du skal derefter bruge Steam-platformen til at indløse din Desolate produktnøgle (Desolate CD Key), og du er derefter klar til downloade, installere og spille Desolate. Ved køb af spillet, modtager du samtidig en vejledning til hvordan dette gøres, hvis du skulle være i tvivl. Så bliver det ikke nemmere!

Hvad indeholder Desolate? Får jeg samme indhold som hos Steam?

Du får standard-udgaven af Desolate som digital download til Steam.

Udvikler Nearga
Platform PC
Multiplayer Ja
Udgivelsesdato 17-01-2019
Systemkrav Minimum:
Styresystem: 64-Bit Windows 8/10
Processor: Intel Core i5-2400 @ 3.1 GHz or AMD FX-6300 @ 3.5 GHz or equivalent
Hukommelse: 8 GB RAM
Grafik: NVIDIA GeForce GTX 670 or analogue with 2GB VRAM
DirectX: Version 11
Netværk: Bredbåndsinternetforbindelse
Diskplads: 10 GB tilgængelig plads
Lydkort: DirectX®-compatible
 
Anbefalet:
Mere
Gennemsnitlig vurdering:
0

Der er i øjeblikket ingen anmeldelser