Police Stories (PC) 145 kr.
POLICE STORIES SPILBESKRIVELSE

Inspireret af SWAT 4 og grove politi-tv-shows er Police Stories et frisk bud på top-down skydespil med vægt på taktik, der tvinger dig til at træffe beslutninger på et splitsekund. Neutraliser kriminelle, red civile og uskadeliggør bomber i Single Player-tilstand eller Online Co-op. Og husk - at skyde først er ikke en mulighed!

Utilgivende og anspændt fortæller hver mission en historie om to politibetjente - John Rimes og Rick Jones, fyldt med infiltrerende bandeskjul, redde gidsler, foretage arrestationer og andre livstruende situationer.

- Overgivelsessystemet giver dig mulighed for at pågribe de mistænkte uden at ty til vold. Affyr et advarselsskud i nærheden af ​​dem, eller engager dem i nærkampe - det er blot nogle af måderne, du kan få dem til at underkaste sig.

- Udsted kommandoer til din medbetjent Rick Jones. Sørg for at bruge ham med omtanke – og hvem ved, han redder måske dit liv til gengæld.

- Tilfældigt placerede kriminelle, gidsler og beviser gør hvert niveau unikt. Placeringen ændres hver gang du genstarter, hvilket fører til nye interessante situationer og muligheder.

- Som retshåndhæver vil du have adgang til endegyldigt politiudstyr, såsom underdørskameraer, dørsprængninger og mange andre.

- Forskellige typer lovbrydere, fra små småkriminelle til velorganiserede bander og terrorister. Hver type har ikke kun unikke våben, men forskellig adfærd og skydefærdigheder.

- Kompleks taktisk gameplay: Prøv ikke at blive opdaget, spild ikke kugler, tjek jævnligt dine omgivelser og sørg for at tage kriminelle ned i ro og mag.

- Alle dine handlinger scores i realtid. At spille aggressivt vil ikke give dig et højt nok resultat til at starte den næste mission - så husk det!

- Samarbejde. Gennemfør mission sammen for bedre resultater og mere sjov!

 

©2019 HypeTrain Digital

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Hvordan virker det? Modtager jeg Police Stories fysisk?

Nej, du modtager en Police Stories produktnøgle (Police Stories CD Key), som du modtager via e-mail. Du skal derefter bruge Steam-platformen til at indløse din Police Stories produktnøgle (Police Stories CD Key), og du er derefter klar til downloade, installere og spille Police Stories. Ved køb af spillet, modtager du samtidig en vejledning til hvordan dette gøres, hvis du skulle være i tvivl. Så bliver det ikke nemmere!

Hvad indeholder Police Stories? Får jeg samme indhold som hos Steam?

Du får standard-udgaven af Police Stories som digital download til Steam.

Platform PC
Sprog Engelsk
Multiplayer Ja
Udgivelsesdato 19-09-2019
Systemkrav Minimum:
Styresystem: Windows Vista / Windows 7 / Windows 8.1
Processor: Intel Pentium 2.9 Ghz or equivalent
Hukommelse: 2048 MB RAM
Grafik: 512 Mb DirectX 9 compatible video card with shader model 3.0 support
DirectX: Version 9.0
Diskplads: 400 MB tilgængelig plads

Gennemsnitlig vurdering:
0

Der er i øjeblikket ingen anmeldelser