SuchArt: Genius Artist Simulator (PC) 179 kr.
SUCHART: GENIUS ARTIST SIMULATOR SPILBESKRIVELSE

MAL OVERALT:
Gør verden omkring dig til et stort lærred, og gør hvad du vil med det - tilføj noget rødt til den dystre væg, spild maling på gulvet og kald det abstrakt ekspressionisme, eller start en samling alfabetmalerier fra A til Z: dette sted er din trods alt! Vent, hvordan har du ødelagt dit studie så hurtigt?

OPGRADER OG DESIGN DIT STUDIO:
Er du ikke tilfreds med dit studies oprindelige udseende og/eller funktionalitet? Det er okay, for du kan altid låse op for nye værelser, købe nogle møbler og dekorationer og placere dem, hvor og hvor du vil - føl dig hjemme! Vent, hvad mener du med, at du ikke har penge nok?!

SÆLG OG UDSÆT DIN KUNST:
Sælg dine malerier på markedspladsen, udfyld alle dine kunders ordrer og modtag en generøs belønning eller måske en gave! Eller måske en vis eksponering, den bedste af alle valutaer derude. Glem ikke, at du kan udstille din fantastiske kunst og se, hvad kritikere har at sige om den.

REALISTISK MALERI:
At male i SuchArt føles ligesom i det virkelige liv, men uden ulemperne. Farverne blander sig, som du naturligvis forventer, at de skal, så du nemt kan opnå det resultat, du drømte om. Malingen har realistisk tekstur, og hvert instrument ændrer den lidt med forskellige strøg. Der er masser af instrumenter at vælge imellem: børster, paletknive, stencils eller endda flammekastere til at skabe dit næste mesterværk.

VÆLG DIN SIDE:
De siger nede på Jorden, at robotterne gør oprør, og Crabuxes begærer planetens saltvand. Men det er bestemt ikke din sag. Eller er det?

 

©2022 Goose Minded

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Hvordan virker det? Modtager jeg SuchArt: Genius Artist Simulator fysisk?

Nej, du modtager en SuchArt: Genius Artist Simulator produktnøgle (SuchArt: Genius Artist Simulator CD Key), som du modtager via e-mail. Du skal derefter bruge Steam-platformen til at indløse din SuchArt: Genius Artist Simulator produktnøgle (SuchArt: Genius Artist Simulator CD Key), og du er derefter klar til downloade, installere og spille SuchArt: Genius Artist Simulator. Ved køb af spillet, modtager du samtidig en vejledning til hvordan dette gøres, hvis du skulle være i tvivl. Så bliver det ikke nemmere!

Hvad indeholder SuchArt: Genius Artist Simulator? Får jeg samme indhold som hos Steam?

Du får standard-udgaven af SuchArt: Genius Artist Simulator som digital download til Steam.

Udvikler Goose Minded
Platform PC
Multiplayer Nej
Udgivelsesdato 13-10-2022
Systemkrav Minimum:
Styresystem: 64-Bit Windows 7/8/10
Processor: Intel Core i5-2400 @ 3.1 GHz or AMD FX-6300 @ 3.5 GHz or equivalent
Hukommelse: 4 GB RAM
Grafik: Geforce 9600 GT or AMD HD 3870 512MB or higher
Diskplads: 4 GB tilgængelig plads

Gennemsnitlig vurdering:
0

Der er i øjeblikket ingen anmeldelser