Pro Cycling Manager 2023 (PC) 289 kr.
PRO CYCLING MANAGER 2023 SPILBESKRIVELSE

Start helt fra bunden eller som leder af et World Tour-hold! Vælg mellem 80 professionelle hold baseret på din foretrukne stil og strategier. Stå imod angreb fra de bedste ryttere i feltet i over 260 løb og 700 etaper i cykelløbskalenderen. Fra sæsonens allerførste løb til det sidste er dine modstandere altid lige bag ved dig.

LØB: 260 løb og 700 etaper er blevet genskabt i Pro Cycling Manager 2023, herunder de største internationale løb: Tour de France, Vueltaen, Liège-Bastogne-Liège, Tour de Romandie, og mange flere.

HOLD: 80 hold er repræsenteret med over 800 professionelle ryttere (Jumbo-Visma, Ineos-Grenadiers, UAE Team Emirates, Trek-Segafredo ...).

I Pro Cycling Manager 2023 er det dig, der er bossen! Som sportsdirektør for et cykelhold er det dit job at træffe de rigtige beslutninger og føre dit hold til tops på verdensranglisten. Indeholder alle de vigtigste aspekter til at opbygge et vindende hold: løbsadministration, rytterrotation, træningssessioner, rekruttering af unge talenter, opgradering af udstyr, fastlæggelse af løbestrategier ...

LEDELSE: Tag beslutningen om de vigtigste kontrakter, og find nye sponsorer for at hjælpe dit hold med at gøre fremskridt. God økonomisk ledelse er med til at sikre et tillidsfuldt forhold mellem dig og dine sponsorer.

REKRUTTERING: Overvåg transfermarkedet og skriv kontrakt med fremtidige ryttere for at forbedre dit hold og føre det til tops.

MEDARBEJDERE: Omgiv dig med eksperter, der kender alt til cykelløbsverdenen. Ansæt læger, trænere og talentspejdere til at hjælpe med at holde dine ryttere i topform.

PROGRAM: Administrer dine rytteres løbsprogrammer, lyt til deres ønsker og sørg for at de trives, så de har en moral høj under sæsonen.

FREMTIDEN: Rekrutter cykeltalenter ved at sende medarbejdere rundt i hele verden for at finde fremtidens stjerner.

STRATEGIER: Tilpas din taktik i henhold til cykelløbet, vejret og dine modstandere for at tackle de forskellige angreb fra rivaliserende hold og vinde de mest prestigefyldte løb.

UDSTYR: Opgrader dit udstyr for at drage fordel af den nyeste teknologi og optimere dine løbspræstationer.

I Pro Cyclist-tilstand er du rytteren! Opret din helt egen rytter, vis dit talent frem for at blive kendt, håndter kontrakter og bliv medlem af et professionelt hold. Din træning og dine første løb er vigtige og vil påvirke din fremtidige karriere!

PROFIL: Opret din egen rytter, og vælg deres fysiske startegenskaber. Vil du oprette en bjergrytter eller en sprinter? Det hele afhænger af dine mål!

LEDELSE: Fastlæg din taktik sammen med din manager for at forbedre dine færdigheder og forsøge at genskabe resultaterne fra de mest succesfulde hold i feltet.

UDVIKLING: Forbedr din rytters fysiske egenskaber med færdighedstræet.

HIERARKI: Baseret på løbsresultater og dine præstationer kan du stige i holdhierarkiet, så dine holdkammerater kommer dig til undsætning i udfordrende situationer.

TRANSFERMARKED: Lyt til rygter fra andre hold, og gør dig selv bemærket for at fremme din rekruttering.

Hele 2023-sæsonen og de bedste officielle hold

Tour de France-ruten

Fornyet Pro Cyclist-tilstand med omstrukturerede træningssessioner og fremgang samt et nyt dynamisk system for tilpasning af uforudsete begivenheder

Kuperet bjerg: rytterratings og etapeterræn tilføjet

Ny udformning af verdensranglisten baseret på det faktiske system, samt en ny tilføjet side

Kandidat-/udvælgelsessystem for VM- og EM-løb

Ny løbsside med søgefunktion og en liste over deltagere og vindere

Ny udformning af løbsresultat-side

Forbedrede spurter

Væsentligt forbedret AI, herunder forbedret administration af energi for de ryttere, der sparer deres kræfter under bjergetaperne

FORNYET PRO CYCLIST-TILSTAND

Pro Cyclist-tilstanden er blevet fornyet fuldstændigt i Pro Cycling Manager 2023, og du har nu mere frihed til at tage dig af dine valg. Træning er nu en central del af din rytters karriere og udvikling. Identificer de vigtigste øjeblikke i sæsonen og dine forbedringsmål, så du følger med udviklingen. Reager på enhver uforudset hændelse og træf nye beslutninger for at varetage dine karrieres mest usikre situationer!

Fysisk udvikling, specifik træning, særlig forberedelse til visse løb, samt et socialt liv: det er op til dig at finde den rigtige balance mellem alle de forskellige aspekter, som du varetager, så du kan optimere din rytters præstation og garantere succes!

NY UDFORMNING AF VERDENSRANGLISTEN

For at gøre ranglisten så realistiske som muligt, er den blevet revideret og afspejler nu virkeligheden bedre. Verdensranglisten for alle ryttere og sæsonens løb er nu konsolideret, så det er nemmere at se individuelle resultater.

Rytterranglisten er baseret på et 52-ugers system, og 2023-sæsonen begynder med den eksisterende verdensrangliste. Der kommer en opdatering af ranglisten hver uge, som tilføjer og fjerner point fra den foregående version. Opdateringen vil fjerne point fra det foregående år og tilføje point, der er optjent i løbet af det nuværende år.

Verdensholdsranglisten begynder den 1. januar, og hvert hold starter med 0 point. Det er op til dig og dine holdkammerater at vinde så mange point som muligt!

FORBEDREDE LØB

Der er også foretaget forbedringer af løbene for at gøre dem mere fair. Spurter er blevet revideret, afslutninger med massespurter håndteres nu bedre og er mere realistiske.

Under etapeløb og afhængigt af situationen kan ryttere få fordel af grupettoen og spare deres energi til de efterfølgende dage. Dette betyder, at nogle ryttere er mere friske og klarer sig bedre under spurter og de afsluttende etaper i slutningen af et løb.

 

©2023 Nacon. ©2023 Published by Nacon and developed by Cyanide SAS. A.S.O. is the worldwide exclusive licensee of the following trademarks registered by Société du Tour de France: Tour de France, Paris-Nice, La Flèche Wallonne, Liège-Bastogne-Liège, Paris-Roubaix, Paris-Tours. Criterium du Dauphiné is a registered trademark of A.S.O. La Vuelta is a registered trademark of Unipublic. All rights reserved.

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Hvordan virker det? Modtager jeg Pro Cycling Manager 2023 fysisk?

Nej, du modtager en Pro Cycling Manager 2023 produktnøgle (Pro Cycling Manager 2023 CD Key), som du modtager via e-mail. Du skal derefter bruge Steam-platformen til at indløse din Pro Cycling Manager 2023 produktnøgle (Pro Cycling Manager 2023 CD Key), og du er derefter klar til downloade, installere og spille Pro Cycling Manager 2023. Ved køb af spillet, modtager du samtidig en vejledning til hvordan dette gøres, hvis du skulle være i tvivl. Så bliver det ikke nemmere!

What does Pro Cycling Manager 2023 contain? Will I receive the same content as on Steam? You will receive the standard edition of Pro Cycling Manager 2023 as a digital download for Steam.

Publisher Nacon
PEGI-rating
Udvikler Cyanide Studio
Platform PC
Sprog Engelsk
Multiplayer Ja
Udgivelsesdato 08-06-2023
Systemkrav MINIMUM:
Kræver en 64-bit processor og operativsystem
Styresystem: Windows 10 (64-bit)
Processor: Intel Core i3-540 or AMD Phenom II X4 940
Hukommelse: 4 GB RAM
Grafik: NVIDIA GeForce GTX 650, 1 GB or AMD Radeon HD 5770, 1 GB
DirectX: Version 9.0
Diskplads: 16 GB tilgængelig plads
Yderligere bemærkninger: Please note that these informations aren't final and
Mere
Gennemsnitlig vurdering:
0

Der er i øjeblikket ingen anmeldelser