Layers of Fear (PC/MAC) 219 kr.
LAYERS OF FEAR SPILBESKRIVELSE

Lærredet er klar til de sidste penselstrøg. Scenen kalder på hovedrolleindehaveren. Romanen mangler det sidste kapitel. Det er tid til at se frygten i øjnene. En. Sidste. Gang.

Serien, der har gjort indtryk blandt historiedrevne, psykologiske gyserspil i første person, vender tilbage for at afslutte den gruopvækkende historie i Layers of Fear. Dette afsluttende kapitel er den perfekte måde at opleve den kritikerroste serie på, da det indeholder både Layers of Fear, Layers of Fear 2 samt alt DLC (inklusive det nye "The Final Note" DLC, der tilbyder et nyt perspektiv på historien i Layers of Fear) og den spritnye historie, The Writer, der binder det hele sammen. Layers of Fear, der er bygget på Unreal Engine 5, understøtter Ray Tracing, HDR og 4K-opløsninger, der giver dig en endnu mere realistisk oplevelse af den mareridtsagtige stemning i dette bjergtagende spil.

Layers of Fear: Skab dit magnum opus

“Den ting, du altid har drømt om ... GØR DET NU.”

Udforsk et victoriansk palæ som The Painter, hvis fornuft er ved at krakelere som malingen på de gamle oliemalerier, der pryder den stemningsfyldte bygning. Rejs gennem det evigt foranderlige hus for at finde de ting, du skal bruge til dit store mesterværk, mens du prøver at undslippe din fortid.
Inheritance DLC: Se fortiden i øjnene

“Jeg fik engang at vide, at sindssyge løber i min familie ... det er tid til at sætte en stopper for det.”

Spil som The Painters datter, der søger svar på en gammel gård. Vil du nogensinde kunne forstå det vanvid, der ramte din far? Kan du tilgive ham? Dette hus rummer måske svarene ... hvis du tør rippe op i fortiden.

The Final Note DLC: Dyk endnu dybere ned i historien

The Final Note er et stykke helt nyt DLC, der kaster nyt lys over The Painter, hans muse og familiens baggrundshistorie fra hans hustrus perspektiv. Denne nye synsvinkel kan påvirke din opfattelse af figurerne og deres handlinger i det første spil.

Layers of Fear 2: Husk timingen

“Tiden venter ikke på nogen, skuespiller. Så spild ikke vores.”

Du er hovedrolleindehaveren i en ny film, der bliver optaget på et stort passagerskib, men ikke alt er, hvad det ser ud til at være. Udforsk skibet, og find ud af, hvorfor du var The Directors (med stemmeskuespil af Tony Todd) førstevalg. Du vågner og får en enkelt kommando "Optræd". Men tør du?

The Lighthouse Chapter: Forbind lagene

Træd ind i et øde og spøgelsesagtigt fyrtårn som The Writer, og oplev en hidtil ukendt historie, der binder hele serien sammen. Hvad venter dig derude? Du bliver nødt til at finde ud af det.

Spilfunktioner:
Udforsk frygtindgydende omgivelser, og løs mystiske hovedbrud for at afsløre historien bag denne psykologiske gyser i førsteperson.
Tre forskellige historier fortalt på tværs af tre ekstremt dedikerede kunstnere (The Painter, The Actor og The Writer), som væves sammen til en medrivende fælles fortælling.
Alt i Layers of Fear-serien, inklusive alt DLC, så du kan finde de svar, du søger.
En ny grundmekanik i både Layers of Fear og dens efterfølger, samt yderligere funktioner, der får historien og dens mange kapitler til at smelte sammen.
Layers of Fear, der er skabt med Unreal Engine 5, understøtter Ray Tracing, HDR og 4K-opløsning, der giver dig en realistisk oplevelse.
Det nye Lumen-system skaber en medrivende og stærk gyseroplevelse.
Et grufuldt og smukt soundtrack af Arek Reikowski. Han har skabt et hypnotisk stykke musik, der føjer et ekstra lag af spænding til spillet og får dig til at rykke helt ud på stolekanten.

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Hvordan virker det? Modtager jeg Layers of Fear fysisk?

Nej, du modtager en Layers of Fear produktnøgle (Layers of Fear CD Key), som du modtager via e-mail. Du skal derefter bruge Steam-platformen til at indløse din Layers of Fear produktnøgle (Layers of Fear CD Key), og du er derefter klar til downloade, installere og spille Layers of Fear. Ved køb af spillet, modtager du samtidig en vejledning til hvordan dette gøres, hvis du skulle være i tvivl. Så bliver det ikke nemmere!

Hvad indeholder Layers of Fear? Får jeg samme indhold som hos Steam?

Du får standard-udgaven af Layers of Fear som digital download til Steam.

Virker Layers of Fear også til Mac?

Ja, denne produktnøgle giver adgang til Layers of Fear som digital download til Steam på både PC og Mac.

Genre Horror
Publisher Bloober Team SA
Platform PC/MAC
Sprog Polsk Engelsk
Multiplayer Nej
Udgivelsesdato 15-06-2023
Systemkrav Windows:
MINIMUM:
Kræver en 64-bit processor og operativsystem
Styresystem: Win 10 with support for DirectX 12 Agility SDK
Processor: Intel Core i5 4690/ AMD Ryzen 3 1200
Hukommelse: 8 GB RAM
Grafik: Nvidia GTX 1060 3GB/ AMD RX 580 4GB
DirectX: Version 12
Diskplads: 20 GB tilgængelig plads
 
ANBEFALET:
Kræver en 64-bit processor og operati
Mere
Gennemsnitlig vurdering:
0

Der er i øjeblikket ingen anmeldelser