Lords of the Fallen (PC) 439 kr.
LORDS OF THE FALLEN SPILBESKRIVELSE

Lords of the Fallen introducerer et helt nyt episk actionrollespil, der udspiller sig i en sammenvævet verden, der er fem gange større end det oprindelige spil.

Efter en mørk tid under dæmonguden Adyrs åg, blev verden endelig befriet og Adyr besejret. Men guder … forsvinder ikke for evigt. Og nu, mange evigheder senere, nærmer Adyrs genopstandelse sig. Som en af de sagnomspundne Dark Crusaders skal du rejse gennem både de levendes og de dødes riger i denne omfattende RPG-oplevelse, der giver dig både voldsomme bosskampe, nervepirrende lynkampe, spændende figurer og dybe fortællinger. Vil din legende fortælle og lys … eller mørke?

Tro på håbet.

Udforsk en enorm, sammenvævet verden

Rejs gennem to omfattende parallelverdener på din episke rejse mod at besejre Adyr. Mens de levendes rige har sine egne brutale udfordringer, lurer rædslerne i de dødes mareridtsagtige rige.

Skriv din egen legende

Dine figurs udseende kan tilpasses præcis, som du ønsker, med at stort udvalg af visuelle muligheder, inden du beslutter dig for en af de ni figurklasser. Uanset hvilke sti, du vælger at træde, kan du udvikle din figur til at passe til din spillestil ved at opgradere stats, våben, rustning og besværgelser.

Bliv mester i hurtig, udfordrende og flydende taktisk kamp

Kun de, der kan mestre den sande taktiske kamp kan håbe på at overleve. Vælg blandt hundrede af unikke og brutale våben, eller vælg magi i stedet for stål, og kæmp med altødelæggende magiske angreb.

Kæmp med eller mod hinanden i online multiplayer

Oplev den omfattende singleplayer-kampagne alene, eller invitér en spiller med på rejse i et uafbrudt online samarbejde. Men husk: Helte fra andre riger kan og vil invadere.

Kæmp med et våben med ugudelig kraft

Din lanterne besidder den ugudelige kraft til at krydse mellem verdener. Brug denne mørke magi til at nå glemte steder, opdage skjulte skatte og endda manipulere med dine fjenders sjæle.

Stig op fra de døde

Falder du i de levendes verden, skal du genopstig … i de dødes. Du kan nu én chance til at vende tilbage til de levende, inden alle rædselsvæsnerne kaster sig over dig.

Nøglefunktioner:

- Drag gennem to parallelle verdener – de levendes ... og de dødes

- Bliv mester til et hurtig, flydende og udfordrende kampsystem

- Overlev episke og enorme bosskampe

- Kæmp med altødelæggende magiske angreb og figur-buffs

- Invitér endnu en spiller med på din rejse i et uafbrudt online multiplayer-eventyr

- Mød et stort galleri af figurer, der hellere end gerne vil give en hånd ...

- Tilpas din figur, så den bliver helt din egen

- Vælg blandt 9 begynderklasser, blandt andet Knight, Rogue og Fire Apprentice

 

Lords of the Fallen er et varemærke, der tilhører CI Games SE Alle rettigheder forbeholdes. CI Games er et registreret varemærke, der tilhører CI Games SE Alle rettigheder forbeholdes. ©2023 CI Games

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Hvordan virker det? Modtager jeg Lords of the Fallen fysisk?

Nej, du modtager en Lords of the Fallen produktnøgle (Lords of the Fallen CD Key), som du modtager via e-mail. Du skal derefter bruge Steam-platformen til at indløse din Lords of the Fallen produktnøgle (Lords of the Fallen CD Key), og du er derefter klar til downloade, installere og spille Lords of the Fallen. Ved køb af spillet, modtager du samtidig en vejledning til hvordan dette gøres, hvis du skulle være i tvivl. Så bliver det ikke nemmere!

Hvad indeholder Lords of the Fallen? Får jeg samme indhold som hos Steam?

Du får standard-udgaven af Lords of the Fallen som digital download til Steam.

Publisher CI Games
PEGI-rating
Udvikler HEXWORKS
Platform PC
Sprog Engelsk
Multiplayer Ja
Udgivelsesdato 13-10-2023
Systemkrav Minimum:
Styresystem: Windows 10 64bit
Processor: intel i5 8400 | AMD Ryzen 5 2600
Hukommelse: 12 GB RAM
Grafik: 6GBs VRAM | NVIDIA GTX-1060 | AMD Radeon RX 590
DirectX: Version 11
Netværk: Bredbåndsinternetforbindelse
Diskplads: 45 GB tilgængelig plads
Yderligere bemærkninger: 720p Low Quality Settings | SSD (Preferred) | HDD (Supported)
  Mere
Gennemsnitlig vurdering:
5
Vurderet af: Stellar S den 16-02-2024

Dette er mit vidnesbyrd om, hvordan jeg endelig sluttede mig til den nye verdensorden, Illuminati, efter at jeg har forsøgt at deltage i over 2 år nu, men svindlere tog penge fra mig flere gange. Jeg har søgt efter at blive medlem af Illuminati så længe, men svindlere bliver ved med at tage mine penge, indtil tidligt i år, da jeg mødes med Lord Felix Morgan online, kontaktede jeg ham, og jeg forklarede ham alt, og han anbefalede den brugte registrering, og jeg betalte for stort medlem for at få mig i gang, og jeg blev indviet i verdensordenen, og jeg modtager summen af $1.000.000 us-dollars efter min indvielse var gennemført. Jeg er meget glad! Og lover at sprede Lord Felix Morgans gode arbejde. Hvis du er interesseret i at tilslutte dig den nye verdensorden Illuminati i dag, så kontakt Lord Felix Morgan i dag, han er din bedste chance for at få medlemskab af Illuminati, som du altid ønsker. Kontakt Lord Felix Morgan E-mail: Illuminatiofficial565@gmail.com eller WhatsApp +2348055459757

Karakter:
5
Page:1